miercuri, 8 mai 2013

Partener Oficial GIS 2013: Saint-Gobain sustine excelenta in domeniul arhitecturii 

GIS 2013 este a cincea expoconferinta de arhitectura la care Saint-Gobain Romania participa in calitate de Partener Oficial.

"Incepand cu anul 1665, Saint-Gobain si-a demonstrat in permanenta capacitatea de a inventa produse care imbunatatesc calitatea vietii. Fiind unul dintre primele 100 grupuri industriale din lume, Saint-Gobain continua sa isi valorifice know-how-ul tehnologic, deseori in parteneriat cu cele mai prestigioase universitati si laboratoare.

Saint-Gobain este lider mondial pe pietele de habitat si constructii, proiecteaza, fabrica si distribuie materiale de constructii, oferind solutii inovatoare pentru a raspunde cererii in crestere in economiile emergente cu privire la eficienta energetica si protectia mediului". Mai multe pe www.saint-gobain.roExpoconferinta de Arhitectura GIS se adreseaza exclusiv arhitectilor practicieni si companiilor de specialitate. GIS 2013 este singurul eveniment din luna mai care prezinta exemple recente de buna practica din domeniul arhitecturii.
Invitati speciali GIS 2013:

Arh. Giorgio BORRUSO, Red Dot Design Award, Best of the Best
Arhitectul si designerul italian Giorgio Borruso este cunoscut in special pentru lucrarile sale de design experimental inovator. In 2012 a castigat Red Dot Design Award, Best of the Best. Mai multe aici.
Arh. Serban TIGANAS, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania

Serban Tiganas este arhitect practician si formator, preocupat de intelegerea si evolutia arhitecturii in Romania. Unul dintre proiectele sale recente, Cluj Arena, a fost nominalizat la Mies van der Rohe Award 2013. Mai multe 
aici.
David ATKINSON, Lighting Designer of the Year
David Atkinson este triplu castigator al Marelui Premiu Lighting Design Award, in 2011, 2010 si 2007. In 2012 a castigat titlul de Lighting Designer of the Year. Mai multe aici.

Martin GRAN, Partener & CEO Snøhetta Design


Martin Gran este unul dintre partenerii Biroului international de arhitectura, peisagistica si design Snøhetta. Din 2010 este CEO al Snøhetta Design. Mai multe 
aici.

GIS 2013 este singurul eveniment din Romania specializat in arhitectura de interior, design si iluminat si face parte din seria de evenimente internationale specializate in domeniul arhitecturii organizate de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania.

Pentru pachete de participare, informatii sau inscrieri:
bogdan.romaniuc@abplus.ro
Website: www.iegis.ro

Niciun comentariu: