marți, 17 mai 2016

Distinctiile INGLASS si Distinctiile LAUD. Inscrierile au fost prelungite




In urma numeroaselor solicitari de la arhitectii interesati, perioada de inscriere a proiectelor pentru Distinctiile INGLASS si Distinctiile LAUD a fost prelungita pana vineri, 27 mai.
Daca ati finalizat recent proiecte de arhitectura peisagistica
sau proiecte de cladiri in care a fost utilizata sticla,
nu ezitati sa va inscrieti in una din cele doua competitii.
Aceste competitii aduc recunoastere si pozitionare la nivel local si international.
Pentru inscriere, accesati urmatoarele link-uri:
Distinctii LAUD

Distinctii INGLASS
(LINK http://bucharest.ieglass.eu/2016-distinctii-en/

La Distinctiile INGLASS sunt invitati sa participe arhitectii membri ai filialelor OAR din tara, cu proiecte finalizate in ultimii 2 ani in care s-a folosit intr-un mod inovativ sticla.
La competitia pentru Distinctiile LAUD sunt invitati arhitectii peisagisti si urbanisti, cu proiecte finalizate in ultimii 2 ani de arhitectura peisagera, infrastructura urbana si renovari sau transformari ale proiectelor de patrimoniu cultural.
Ceremonia de acordare a Distictiilor INGLASS si Distinctiilor LAUD va avea loc pe 13 iunie 2016, la Teatrul Național București, in cadrul Conferinței Inspiraționale Internaționale despre viitor în arhitectură și urbanism NEW CITIES.

Beneficii:
Proiectele nominalizate si cele castigatoare ale Distinctiilor INGLASS si Distinctiilor LAUD vor fi:

-          Prezentate si dezbatute de catre arhitecti in cadrul Expo Conferințelor Internaționale INGLASS si LAUD;
-          Mediatizate pe toate canalele de comunicare ale organizatorilor si partenerilor media ai Expo Conferintelor INGLASS si LAUD;
-          Incluse in albumul anual de arhitectura Best New Architectural Works in Romania, publicat de ABplus Events, in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania;
-          Expuse in universitatile de arhitectura din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara;
-          Autorii proiectelor premiate vor fi invitați ca speakeri la conferintele internationale de arhitectura organizate de ABplus Events in Romania, Ungaria si Polonia.

Niciun comentariu: