luni, 13 octombrie 2014

Concursul Naţional "Musica Mundi", cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori

Au inceput inscrierile la editia a II-a a Concursului National "Musica Mundi", ce va avea loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, in Sala de Auditii a sediului Boem Club Dorobanti (Bucuresti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

Concursul National "Musica Mundi" este cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori (copii, adolescenti si adulti) care studiaza muzica in sistem privat, cu varsta minima de 4 ani si fara limita superioara de varsta. Competitia este organizata de cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, Scoala de Muzica Boem Club.

      Copiii si adolescentii pasionati de muzica se pot inscrie in concurs la urmatoarele sectiuni de instrumente:

·   pian – nivel incepator sau avansat pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-18 ani
·   chitara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
·   vioara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
·  canto pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 an

Adultii (peste 18 ani) se pot inscrie in concurs la urmatoarele 2 sectiuni:
  •  canto
  •  instrumental (pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon)


Regulamentul si detaliile legate de inscriere sunt afisate pe site-ul www.boemclub.ro la sectiunea Avizier si pe pagina de Facebook a Scolii de Muzica Boem Club: https://www.facebook.com/BoemClub.

Inscrierile vor continua pana pe data de 8 noiembrie 2014 si se pot face online sau personal la sediul Boem Club Dorobanti (Intratea Bitolia nr. 65, sector 1, Bucuresti).


“Ii invitam pe toti cei care canta din voce sau la unul dintre instrumentele ce au sectiuni in acest concurs sa participe, deoarece cu fiecare participare la auditii, concursuri, preselectii si concerte acumuleaza experienta de scena, experienta care ii va ajuta sa cante din ce in ce mai natural si fara emotii, in orice context.” Claudia ATANASOAE, Director, Scoala de Muzica Boem Club.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Senso TV, Agentia de Presa Agerpres, Amos News, Sapte Seri, Ultima Ora, ADZ - Allgemeine Deutsche Zeitung, Revista Arhitext, Observator Cultural, www.copilul.ro,  www.suntparinte.ro, www.roportal.ro,  www.B24kids.ro, www.bucuresteni.ro, www.macmackids.ro,  www.romaniapozitiva.ro,  www.bestmusic.ro,  www.autentici.ro,


Niciun comentariu: