luni, 27 iunie 2016

CĂUTĂM VOLUNTARI pentru Trienala de Arhitectură East Centric



Fundația Arhitext design caută voluntari pentru evenimentul Trienala de Arhitectură East Centric, ediția a 2-a, care va avea loc în București, între 15 septembrie și 9 octombrie 2016.

Fii parte din echipa de voluntari a celui mai mare eveniment dedicat practicii și teoriei de arhitectură din Europa Centrală și de Est!



4 săptămâni de prezentări şi dezbateri:
Expoziţia centrală Drifting Architecture

Expoziţia şi concursul Premiile Arhitext East Centric

Concursul de eseuri Discursuri Critice

Proiectul Agora Experiments

Proiectul De la HIP la hip-hop

Doar câțiva dintre invitaţii speciali şi conferenţiarii internaţionali:
Terunobu Fujimori (Japonia)

Dietmar Feichtinger (Franţa)

Wolf. D. Prix (Austria)

Alberto Pérez-Gómez (Canada)

Sami Rintala (Norvegia)




Activitățile în care dorim sa te implici sunt:
-       montare expoziții / demontare expoziții
-        supraveghere și oferire informații despre expoziții
-     montare echipamente și pregătire spațiu conferințe și alte evenimente
-     primire participanți și oferire informații despre conferințe
-        oferire informații despre eveniment
-        împărțit flyere
-        supraveghere lounge de lectură
-        traducător pentru invitații din străinatate



Oricine poate fi voluntar! Dacă îți dorești să aduci o contribuție, cât de mică, pentru evenimentul Trienala de Arhitectură East Centric, ediția a 2-a, care va avea ca locații principale din București TNB, Hanul Gabroveni și Palatul Mogoșoaia, și care se va defășura între 15 septembrie și 9 octombrie 2016, te invităm să te înscrii folosind formularul pe care îl poți descărca aici.

Transmite formularul pe adresa noastră arhitext@gmail.com într-un e-mail cu subiectul «Voluntariat Trienală» și vei beneficia de experiența organizării unui eveniment internațional major de arhitectură, dar și de reviste și cărti de arhitectură oferite gratuit de Arhitext tuturor voluntarilor care vor face parte din echipă. Termen limită înscrieri: 15 iulie*

UPDATE 04.07 – În limita locurilor disponibile putem asigura cazarea pentru voluntarii din afara Bucureștiului. Vă rugăm să specificați în formular, la secțiunea Mențiuni, că veți avea nevoie de cazare.

* În cazul în care nu primești o confirmare a înscrierii în termen de 24 de ore retrimite-ne formularul sau contactează-ne telefonic la 031.104.11.78.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Buna!Se asigura cazare pentru voluntari pe durata Trienalei? Multumesc.

arhitext spunea...

Buna Catalina,

Multumim pentru interesul acordat apelului nostru de voluntari.
Incercam sa rezolvam acest aspect insa pentru moment raspunsul este ca nu putem asigura cazare pentru voluntarii din afara Bucurestiului. Totusi te incurajam sa ne trimiti aplicatia ta, specificand in linia de mentiuni ca vei avea nevoie de cazare in Bucuresti pentru a putea fii prezenta ca voluntar. Astfel vom avea in vedere aplicatia ta, iar in cazul in care vom mai primi si alte solicitari similare vom lua in considerare solicitarile in ordinea primirii aplicatiilor.