luni, 27 iunie 2016

Excursie de arhitectură contemporană la Berlin


Asociația archiTRAVEL vă invită să luați parte la o excursie de studiu ce constă în vizitarea de obiective de arhitectură contemporană în Berlin, capitala Germaniei, capitală ce face parte din categoria Creative City of Design din cadrul UNESCO Creative Cities Network. 

Marile birouri de arhitectură au cel puțin o operă în Berlin. Dacă ești pasionat de artă, arhitectură sau design, Berlin este locul potrivit pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți cu mult entuziasm și să te lași ghidat de către noi spre cele mai interesante puncte ale acestui Design Hub. 

PERIOADA: 
31.07.2016-3.08.2016*

*LOCURI LIMITATE


OBIECTIVE: 
Pe lista noastră de obiective se situează cel puțin următoarele obiective, lista continuându-se: 
- Neues Museum / David Chipperfield Architects & Julian Harrap
- Exhibition Hall, Deutsches Historisches Museum / I.M. Pei
- Muzeul pentru Reprezentare Arhitecturală
- Jewish Museum Berlin / Daniel Libeskind
- DZ Bank AG/ Frank O' Gehry
- Reichstag / Norman Foster
- Memorial to the Murdered Jews of Europe / Peter Eisenman
- Neue Nationalgalerie / Mies van der Rohe
- Netherlands Embassy / OMA
- Chapel of Reconciliation / Reitermann and Sassenroth

COSTURI: 
- €150 (ce includ transportul de la aeroport la cazare si retur, cazarea pentru cele 3 nopți, Pass transport în cadrul orașului, asigurare de călătorie)
-biletele de avion se pot achiziționa liber de asociație sau prin intermediul asociației și nu sunt incluse în cei €150.

BILETE DE AVION:
- la ora actuală, cea mai ieftină rută este Cluj-Berlin, de la Wizzair, cu plecare din Cluj la ora 12:00 (31.07.2016) și plecare din Berlin (Schoenefeld) ora 13:25, această variantă fiind mult mai avantajoasă decât ruta din București.
-puteti alege altă modalitate de a ajunge in Berlin, dacă vă este mai convenabilă.
CAZAREA: 
- cazarea se face la un hostel aproape ce Alexanderplatz și implicit de Museumsinsel. Se poate ajunge de la cazare în centru atât pe jos cât și cu mijloace de transport în comun. Pentru mijloacele de transport în comun veți primi un abonament, inclus în prețul excursiei, și care vă ajută să călătoriți oriunde în Berlin. 

**PLATA se poate face până la data de 01.07.2016 la persoana de contact sau prin transfer bancar în contul asociației (Cont IBAN: RO05 BTRL 0660 1205 8502 54xx) cu menționarea numelui participantului și trimiterea unui e-mail persoanei de contact, care sa conțină dovada depunerii sumei).
Înscrierea constă în trimiterea unui e-mail cu numele, numărul de telefon și copie CI, urmată de plată.

PERSOANĂ DE CONTACT:
- Denisa SĂFTOIU, membru archiTRAVEL
Informații despre plată și excursie se pot procura printr-un e-mail la adresa denisa.saftoiu@architravel.ro sau telefonic la 0748832138.
- Oana PĂSĂLĂU, membru archiTRAVEL


Niciun comentariu: