joi, 17 martie 2016

Idz arhitectură organizează cursul de curs Grasshopper începători


Idz arhitectură organizează modulul de curs Grasshopper Începători, un curs de arhitectură parametrică cu Grasshopper pentru Rhinoceros. Modulul se va desfășura în datele de 2,3 si 4 Aprilie 2016, în intervalele 9-13, 14-18. Modulul de curs face parte din seria educațională Rhino & Grasshopper organizate de Idz arhitectură.

Modulul de Curs Grasshopper începători este destinat tinerilor arhitecți, designeri, studenți, ingineri și artiști interesați în a-și extinde abilitățile de modelare 3D cu Rhinoceros, folosind aplicația Grasshopper, care oferă un mediu vizual de programare parametrică.

Participanții la curs vor primi la absolvirea fiecărui modul un Certificat de Absolvire semnat de un trainer autorizat Rhinoceros (Authorized Rhino Trainer) care atestă dobândirea cunoștințelor specifice modului urmat. Această diplomă este unica certificare recunoscută în mod oficial de către Rhino 3d (McNeel & Associates) la nivel mondial. 

Tutorii cursurilor sunt arh. Ionuț Anton și arh. Dana Tănase, ambii fiind traineri autorizați Rhinoceros.


Mai multe informații despre seria de cursuri puteți găsi pe site-ul: www.idz.ro/training. De asemenea o descriere a cursului și exemple vizuale de scripting puteți găsi pe link-ul: www.idz.ro/gh1.


Niciun comentariu: