joi, 20 august 2015

Dizainăr duce designul românesc la Braşov. Între 21 şi 23 august la festivalul Bohemian Square





Dizainăr vine în luna lui gustar cu o propunere de nerefuzat: Design românesc în toată ţara.
Între 21 – 23 august, la Braşov, în cadrul festivalului Bohemian Square, Dizainăr expune şi vinde creaţiile designerilor români.
După expunerea de la Electric Castle la Cluj, Dizainăr duce produsul românesc de design la Braşov, în Piaţa Sfatului, între turişti şi localnici, în plin sezon de călătorii.
Doisprezece designeri români îşi prezintă creaţiie în cadrul târgului de design: Alexandra Radu Ceramic, Atelier Simpluş, Ceramic Sparrow, Don Papillon, Foldo, Gavia Concept, Innette Design, Iutta, Marie Nouvelle, Remi Handmade, Sebastian Roncea, The Changs.
Cu ocazia târgului Bohemian Square, magazinul Dizainăr prezintă în premieră ultimele produse create de Anca Fetcu şi Sorana Pintilie.
Pe lângă standurile celor 11 designeri, magazinul Dizainăr creează patru standuri adiţionale, ce prezintă produse de mobilier, corpuri de iluminat, ceramică şi accesorii create de peste 40 de designeri români, colaboratori ai magazinului.
“Pentru că suntem un magazin de design dar şi designeri la rândul nostru, nu ne-am mulţumit doar cu crearea unui spaţiu de expunere pentru colegii noştri şi am hotărât să mutăm o mare parte a obiectelor din Bucureşti la Braşov, punctul central al turismului Transilvănean. Practic, mutăm magazinul Dizainăr la munte pentru un weekend şi amenajăm spaţiul de sub cort ca să ne simţim ca acasă.” spune Mihnea Ghilduş, designer de produs şi fondatorul Dizainăr.
Vă aşteptăm la standul Dizainăr pentru a va întâlni cu producţia românească de profil, în fiecare zi între orele 10 şi 20 de vineri 21 până duminică 23 august.

Despre Bohemian Square
Festivalul îşi propune să ofere braşovenilor o alternativă de petrecere a timpului liber prin interacţiunea cu diverse forme de manifestare artistice. Spaţiul public devine o mare galerie în aer liber unde artiştii găsesc modalitaţi noi de exprimare şi interacţiune.
În cadrul festivalului vor avea loc
• Expoziţii de arte vizuale
• Intervenţii şi instalaţii de artă şi arhitectură în spaţiul public
• Expoziţie de design românesc contemporan
• Workshop-uri de creaţie
• Spectacole de muzică, teatru, dans şi proiecţii de filme

Dizainăr este magazinul-concept, destinat creaţiei de produs din România.
Dedicaţi culturii şi identităţii româneşti, am creat Dizainăr ca loc de întâlnire, creativitate, promovare şi generare de cultură educată în domeniu, pentru un stil de viaţă mai bun şi aprecierea valorilor în care credem. La noi, creativitatea specialiştilor din design, arhitectură şi artă, întâlneşte producţia locală prin execuţie şi calitate de nivel internaţional.

Niciun comentariu: