luni, 4 august 2014

Ged Couser, director în cadrul celui mai mare grup de arhitecţi din Europa, la RIFF 2014Directorul celui mai mare grup de arhitecţi din Europa, arhitectul Ged Couser, va fi prezent în calitate de speaker la cea de-a cincea ediţie RIFF 2014, ce va avea loc pe 10-11 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.

  

            Proiectele realizate de arh. Ged Couser sunt axate pe domeniul centrelor medicale, atât în Marea Britanie, cât şi în strainătate. Ged Couser este directorul proiectului "Alder Hay Children's Healthpark", cu termen de finalizare în 2015, ce va fi prezentat la RIFF 2014, în noiembrie. Proiectul în valoare de £288m din Liverpool a constat în construirea clinicii şi a parcului în beneficiul terapeutic al pacienţilor şi personalului. În portofoliul său de proiecte, arh. Ged Couser a condus, de asemenea, proiectarea şi implementarea unui număr semnificativ de proiecte din sectorul educaţional, precum cel al Universităţilor din Libia. Abordarea sa de arhitectură şi design este sensibilă şi aduce soluţii inovatoare la problemele complexe pe care arhitectura centrelor medicale le aduce deseori. Urmăriţi prezentare video a proiectului aici: https://www.youtube.com/watch?v=m2yNe9amI0Y            BDP este cel mai mare grup de arhitecţi din Europa, cu peste 500 de premii din industrie, care activează în toate sectoarele majore din domeniul arhitecturii şi construcţiilor din întreaga lume. BDP este pe locul al doilea in topul celor mai mari firme de arhitectura din Marea Britanie conform AJ100. În februarie 2014, doua proiecte semnate BDP au fost nominalizate la Building Awards din acest an, cele mai prestigioase premii din Marea Britanie dedicate pentru sectorul constructiilor. Creative Arts Building din cadrul City College Norwich a fost nominalizat la categoria Small Project of the Year, iar Suzhou District Planning Exhibition Hall din China a fost nominalizata la categoria International Project of the Year.

            RIFF face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events in 2014 la Bucuresti, Varsovia si Budapesta, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Arhitectilor Polonezi si Camera Arhitectilor din Ungaria. Mai multe aici

  ALDER HEY CHILDREN’S HEALTH PARK © BDP


Website: www.ieriff.ro

Niciun comentariu: