sâmbătă, 31 mai 2014

Cel mai complex proiect urban din Europa va fi prezentat la BucureştiArhitectul Phil Askew va prezenta săptămâna viitoare la Bucureşti proiectul de reconversie a Parcului Olimpic din Londra, la ora actuală cel mai complex sit de regenereare urbană din Europa.

Proiectul va fi prezentat pe 3 iunie în cadrul LAUD 2014, primul eveniment din România dedicat spaţiilor publice urbane şi spaţiilor verzi, organizat de ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din România, la Athenee Palace Hilton.

LAUD 2014 este o ocazie unică de a afla, chiar de la autorul proiectului, cum este transformat Parcul Olimpic din Londra în cel mai mare parc urban nou construit din Anglia - „Parcul Regina Elisabeta”, un exemplu despre imensul potenţial al spaţiului public de a transforma destinul unei zone şi a locuitorilor acesteia.

Cea mai mare parte a proiectului Parcului Olimpic „Regina Elisabeta” a fost construită de  London Legacy Development Corporation pentru a putea fi refolosită de comunitatea din zonă, care va beneficia astfel de toate facilităţile create pentru organizarea jocurilor olimpice şi paralimpice din 2012.

În viitorul apropiat, fostul Parc Olimpic va deveni una dintre cele mai căutate zone rezidentiale şi de evenimente din Londra.
 
 Din anul 2008, Dr. Phil Askew a lucrat la Parcul Olimpic din Londra, iar în prezent conduce proiectul de transformare a Parcului, un proiect ambiţios de regenerare urbană a zonei de est a Londrei.

Expoconferinţa de Arhitectură LAUD face parte din seria expoconferinţelor internaţionale de arhitectură şi antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, GIS, RIFF şi CONTRACTOR.

Data, locaţia: 3 iunie 2014, Bucureşti
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecţilor din România
Parteneri Instituţionali: Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Asociaţia Peisagiştilor din România şi Asociaţia Antreprenorilor de Peisagistică din România
Partener media principa: Igloo
Partener de comunicare: Zeppelin
Partener Media Online: Spatiul Construit
Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, CaseSiGradini.ro, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde si Acoperisuri, ProiectCasa.ro, IBC Focus, Instal Focus, Archilovers, World Architecture, e-architect.
Website: www.laud.ro
Contact: laud@abplusevents.com
Facebook: www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Niciun comentariu: