joi, 10 noiembrie 2011

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE – a patra ediţie, prima zi de succes



 


La Sala Palatului a avut loc azi, 09.11.2011 deschiderea oficială a celui mai mare târg de energie al României, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. A IV-a ediție a adus 113 expozanți doar din domeniul energiei regenerabile.

Din 2008
RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei și un punct de întâlnire în capitala României pentru persoane cheie și experți.

În ciuda crizei financiare, interesul atât din partea expozanţilor naţionali cât şi internaţionali s-a dovedit a fi mare pentru aceste domenii de viitor. Pe o suprafaţă de 2000 m², s-au prezentat în prima zi 113 expozanţi din 15 ţări europene, 40% internaționali, printre care producători, furnizori, prestatori de servicii şi distribuitori din domeniul energiei regenerabile şi eficienţei energetice.

Târgul internațional vă așteaptă cu teme precum: energia eoliană, energia solară, hidroenergie, bioenergie, construcții eficiente energetic și renovare, servicii energetice și cogenerare. Printre obiectele expuse se vor număra turbinele eoliene,  machete de centrale de biogaz,  machete de case pasive și multe altele.                                                              

Parcurile Solar și Eolian sunt o parte separată a târgului, unde expozanți din aceste domenii pot fi găsiți mai ușor de către vizitatorii de specialitate. Printre companiile expozante se numără: Gamesa, Siemens, Prenecon, Productie Energie Verde, Eurosat West, Turboden, Gehrlicher Solar, Enercon GmbH, Wind Power Energy, Global Wind Power SRL, Energobit Group SA, Inversolar Energy SRL și multe altele.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a obținut și în acest an sprijinul Ministerului Mediului și al Pădurilor și sponsorizare din partea unor companii internaționale ca:  Gamesa, Prenecon, Siemens, REC Group, Vestas, GDF SUEZ, YTONG, BOSCH, MARTIFER SOLAR și ISOVER.

Discursul festiv de deschidere a fost ţinut de László BORBÉLY, Ministrul Mediului și Pădurilor, Liviu BUZILA, Head of UK Trade Fair & Investment și Avena Gall-Tamas, Directorul General REECO RO Expoziții.

A IV - a Conferință Internațională - Energia Eoliană în România a adus un succes neaşteptat. Cei 140 de participanţi şi vorbitorii au discutat despre teme ca: Planul de acțiune al României pentru energie eoliană, Structurarea Tranzacțiilor și Alocarea Riscului pentru a construi Proiecte Internaționale Bancare Regenerabile în Sud-Estul Europei, Strategii de investiții în condiții de siguranță pentru piața energiei eoliene: servicii, expertize, certificate şi multe altele.   

Mâine vă aşteptăm cu conferinţe şi workshopuri pe tema energiei solare și microhidroenergiei precum și la
First International Business Invest Forum - Renewables in Romania.     


Vă așteptăm maine si vineri între orele 9:00-18:00 la Sala Palatului din București! 

Contact și informații:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax:
+40 (0) 257-23099 - 8
info@reeco.ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Budapesta, Ungaria, Varșovia, Polonia şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.

Niciun comentariu: