joi, 14 aprilie 2011

Promoţia unei veri calde: rulouri parasolare cadou pentru fiecare fereastră de mansardă VELUX cumpărată!

Bucureşti, 11 aprilie 2011
Anul trecut a fost unul dintre cei mai calzi ani din istorie. Temperatura medie pe pămȃnt a fost cu 0.6 grade C peste temperaturile medii ale secolului, iar tendinţa este ascendentă, conform datelor oficiale ale NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). Tocmai de aceea, VELUX România propune produse care să maximizeze confortul la interior, aducȃnd mai multă lumină naturală şi mai puţină căldură în mansardă. Este vorba de rulouri parasolare cadou pentru fiecare fereastră de mansardă VELUX cumparată în luna mai împreună cu rama de etanşare şi kitul de izolare termică!

Ştim deja că o parte din pierderile de căldură într-o locuinţă sunt cauzate şi de ferestre. În cazul unui pod neizolat corespunzător, din cauza poziţionării mansardei deasupra clădirii, pierderile energetice devin mai mari. De aceea, pe termen lung, investiţia în soluţii performante pentru izolarea ferestrelor de mansardă este amortizată de reducerea consumului de energie şi de asigurarea ventilaţiei şi iluminării naturale.

“Pentru ca pierderile de căldură din jurul ferestrelor să fie minime, ideal ar fi ca produsele de montaj şi izolare termică să fie originale şi alese de la acelaşi producător, deoarece acestea etanşează perfect ferestrele în acoperiş şi aduc, pe termen lung, cele mai bune rezultate. Acesta este şi motivul pentru care ne încurajăm clienţii să aleagă pachetul complet de produse VELUX”, spune Alexandra Maier, arhitect VELUX România.

Ferestre mai mari, mediu interior mai sănătos
Oamenii petrec 90% din timp în interior iar o persoană consumă zilnic 15 kg de aer. O fereastră este o sursă eficientă de lumină naturală şi aer proaspăt, de aceea, cu cât suprafaţa vitrată este mai mare, cu atât se reduce consumul de energie şi se obţine un climat mai sănătos.

VELUX România încurajează achiziţionarea ferestrelor de mansardă cât mai mari, de aceea, la promoţia organizată în luna mai, participă ferestrele cu dimensiuni mai mari sau egale cu 78*118 cm. Dacă acestea sunt cumpărate împreună cu rame de etanşare şi kitul de izolare termică BDX, clienţii primesc cadou un rulou exterior parasolar pentru fiecare ferestră cumpărată.
“Rama de etanşare colectează apa şi o conduce prin canalele de scurgere laterale, eliminând infiltraţiile la interior, iar kitul de izolare termică BDX se instalează în golurile care ramân între fereastră şi structura acoperişului, având rolul de a reduce la minimum pierderile de căldură şi de a preveni apariţia condensului”, adaugă Alexandra Maier, arhitect VELUX România.
Accesoriile pentru ferestrele de mansarda sunt la fel de importante întrucât asigură o ambianţă plăcută şi contribuie la eficientizarea energetică a spaţiului de locuit. De exemplu, rulourile exterioare parasolare VELUX îmbunătăţesc izolaţia termică, reducând cu până la 90% caldura din sezonul de vară fără să împiedice pătrunderea luminii.

Despre compania VELUX
Prin produsele inventate şi dezvoltate de aproape 70 de ani de către fondatorul companiei VELUX, Villum Kann Rasmussen, contribuim la îmbunătăţirea climatului interior al spaţiilor de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. Prezenţi pe piaţa din România de 13 ani, comercializăm cea mai vastă gamă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor tip terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, produse de instalare şi izolare termică, dispozitive de comandă şi control.

La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuinţele sustenabile - cunoscută sub denumirea de Casă Activă – ce presupune construirea de clădiri care produc mai multă energie decât consumă, asigurând în acelaşi timp un mediu mai sănătos, mai curat şi mai sigur.

Grupul VELUX deţine fabrici în 11 tări şi companii de vânzări în 40 de ţări. In lume, VELUX este unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de construcţii. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajaţi şi este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu răspundere limitată, deţinută de către familia fondatoare şi fundaţii. Grupul VELUX este prezent în România din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX România S.R.L.

Mai multe informaţii, pe www.velux.ro.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:


Cătălina Raţiu Madalina Harbuz

Marketing Manager Echipa de PR
VELUX România S.R.L

Telefon: +40 268 40 27 44 Telefon: +40 21 230 08 50
Mobil: +40 728 28 84 56 Mobil: +40 755 12 98 52
E-mail: catalina.ratiu@velux.com E-mail: madalina@echipapr.ro

Niciun comentariu: