joi, 21 octombrie 2010

INVITATIE: Conferinta de Arhitectura RIFF 2010


Compania ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania au deosebita placere de a va invita la Conferinta de Arhitectura RIFF 2010, care va avea loc pe 16 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, Sala Constanta Ballroom.

Evenimentul este dedicat reabilitarii termice si esteticii cladirilor vazute din perspectiva arhitectului, prin prisma unor domenii cheie precum: acoperisurile, fatadele, peretii si pardoselile. Iata mesajul lansat de Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Arh. Serban Tiganas, cu ocazia Conferintei RIFF: "Vietile noastre se petrec sub acoperisuri, intre pereti sau fatade, fiind mereu in contact cu pardoseala. Toate detaliile conteaza, dar fara armonia intregului arhitectura nu poate avea calitate. Sa vorbim despre calitate in arhitectura!".

Cat de important este “recursul la arhitect” ? Care este rolul arhitectului in procesul reabilitarii termice? Cum au fost reabilitate cladirile in Romania si ce s-a schimbat in aspectul lor? Ce s-a intamplat cu cladirile de patrimoniu prinse in acest proces? Cum arata orasul dupa reabilitarea termica? Ce s-a pierdut, din punct de vedere arhitectural, atunci cand s-a castigat eficienta energetica?

Vom incerca sa raspundem la aceste intrebari impreuna cu arhitecti, persoane de decizie din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, reprezentanti ai administratiei locale si ai asociatiilor profesionale, reprezentanti ai mediului universitar si manageri ai companiilor din domeniu.

*Accesul arhitectilor membri ai OAR la conferinta este gratuit, in limita locurilor disponibile si cu conditia de a trimite confirmarea de participare la eveniment, impreuna cu datele de contact, pana pe 10 noiembrie, la adresa de email: riff@abplus.ro.


Persoana de contact:
Bogdan Romaniuc
bogdan.romaniuc@abplus.ro
0741/117.720

www.ieriff.ro

Niciun comentariu: