marți, 10 august 2010

Lindab dubleaza perioada de garantie pentru produsele premium

Bucuresti, 10 august 2010 – Lindab Romania va oferi perioade de garantie diferentiate pentru produsele sale. Sistemele de acoperis si jgheaburi si burlane cu acoperire premium vor avea garantii extinse de la 15 la 30 de ani. Celelalte produse vor beneficia in continuare de garantii pe diferite perioade de timp, in functie de caracteristicile tehnice ale fiecarui produs.

„Prezenta de peste 50 de ani pe piata internationala si 16 ani in Romania ne permit sa venim din nou in intampinarea clientilor Lindab, prin crestera perioadei de garantie. Evolutia proceselor tehnologice, implicarea continua in domeniul cercetarii si preocuparea pentru imbunatatirea calitatii produselor ne ajuta sa oferim clientilor nostri produse din ce in ce mai performante”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing, Divizia Profile, Lindab Romania.

Garantia acordata de Lindab acopera riscul aparitiei coroziunii datorate defectelor de materie prima. Produsele premium: sistemele de jgheaburi si burlane HBPE Lindab Rainline, tabla plana pentru faltuit cu acoperire HBPE Lindab Artline si tigla metalica Nordic 400 cu acoperire HBPE Lindab Topline beneficiaza de garantie extinsa pe o perioada de 30 de ani de la data vanzarii. Pentru alte variante de protectie multistrat ale produselor mentionate mai sus, precum si pentru tabla cutata cu acoperire organica Lindab Coverline, profile formate la rece Lindab Construline, casete structurale LCS Lindab Coverline, casete de fatada LCF Lindab Coverline si elementele de siguranta pentru acoperisuri Lindab Protectline, garantia de 15 ani ramane in continuare valabila.



Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Lindab Astron Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate ale Grupului Lindab in Romania. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Divizia Lindab Building Systems produce cladiri metalice pentru aplicatii industriale, comerciale si de desfacere.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

Niciun comentariu: