miercuri, 11 august 2010

Bateriile Touch de la Roca - funcţionalitate şi stil în spaţiul băii




• Roca, lider mondial în crearea de soluţii pentru baie, lansează noua colecţie Touch, alcătuită din modele de baterii concepute pentru cei aflaţi în căutarea detaliilor potrivite stilului preferat.

Bucureşti, 11 august 2010 – Roca Obiecte Sanitare România prezintă noile baterii Touch, concepute pentru a aduce un plus de stil şi originalitate în orice spaţiu de baie. Funcţionale şi cu un design avangardist, caracterizat de linii simple şi drepte, bateriile Touch sunt ideale pentru cei care îşi doresc o amenajare exclusivistă.
Touch cuprinde o colecţie de nouă baterii, iar în funcţie de preferinţe se poate opta pentru variantele monocomandă sau cu dublă comandă. Bateriile pot fi amplasate atât pe perete, în cazul celor pentru cadă sau duş, cât şi montate direct pe obiectul sanitar - în cazul celor pentru bideu - sau chiar încastrate, în cazul celor pentru lavoar.
Bateriile Touch se întreţin extrem de uşor, păstrându-şi strălucirea în timp, datorită unui sistem care asigură rezistenţa acestora la zgârieturi şi pete. Având un design ce respectă spiritul Roca, bateriile Touch ajută la reducerea consumului de apă, debitul putând fi controlat printr-o simplă mişcare. Astfel, pentru a obţine un flux de apă mai mare, mânerul trebuie doar împins în sus, în timp ce temperatura este reglată printr-un disc intern, ceea ce ajută la reducerea consumului de energie.
Bateriile Roca oferă opţiuni pentru cele mai variate stiluri, fiind proiectate să răspundă celor mai pretenţioase gusturi în materie de amenajarea spaţiului băii.

Niciun comentariu: