marți, 27 iulie 2010

Street Heroes: urban si international. Primul!

Bucuresti
16 iulie 2010

Bucuresti, Parcul Tineretului, 12 – 14 august – In productia autohtona urbana Street Heroes, Freestyle House aduce in atentia publicului 5 competitii multidisciplinare: skateboarding, bmx, street dance, street art si graffiti. Prima editie a festivalului international de cultura urbana „Street Heroes” inseamna: 24 rideri internationali, 48 crew-uri multidisciplinare, 38 parteneri media si o audienta estimata de 10,000 fani urbani. Printre iconurile internationale regasim: Farid Ait – Mouloud, Robert Lenart, Eszteca Noya, Ergo, The London Police, Blu, Fafi, Stefan Marx, Flying Fortrece, CAN2, DEMS333, 123Klan. Oare va fi suficient un perete de 20m pentru cei 5 grafferi legendari prezenti la primul festival international de cultura urbana din Sud Estul Europei ?
DESFASURAREA DE FORTE
Ziua 1: 12 august
Toata lumea cu piciorul pe skate, degetul pe cap, spitele la umar si urechea catre beat. 48 crew-uri multidisciplinare sunt pregatite sa se rupa in figuri (la propriu!) in fata actorilor principali ai festivalului. Miza ? Upgrade in ranking si cele mai mari premii in cash pentru concursurile de profil. Seara, din sporturi extreme o dam in ritm de hip-hop.
Ziua 2: 13 august
Adrenalina forteaza crew-urile calificate in semifinala festivalului sa inghesuie throw-upurile si tag-urile printre murale, sa se angreneze in popping, locking si freestyling, iar kickflip-ul devanseaza ollie-ul. Aici si acum se schimba cadrul, se schimba ritmul: electro, dub, dubstep si se apropie finalele.
Ziua 3, 14 august
In timp ce placa, bicla, shoes-ii si can-urile isi trag sufletul, laureatii vor pasi pe covorul rosu. Ranking-ul de „street heroes” devine deja motivarea pentru o a doua editie. Sub lumina reflectoarelor, praful din genunchi e scuturat in ecoul a mii de aplauze hipsterice, urmate de ecoul beat-ului urban promis de un line-up de exceptie.

UNDE MERGEM ?
44°25′N 26°06′E – Sud-Estul Europei devine übercool. Intre blocurile din Capitala zac 2800 de mp de platforma circulara unde inconuri, rideri si artisti vor face haos in fata a mii de wannabes, rookies, followeri, trendsetteri, bloggeri, baietasi, urban seekeri, groupies, hipsteri, rastamani, dropdreaderite, boarderi, trasheri si downshifteri.
Primul festival international de cultura urbana are avanpremiera pe ecranele din centrul Bucurestiului, locul de desfasurare in skate parcul Tineretului, prin vocea MediaCafe - Yahoo, Neogen, Trilulilu, Radio Guerrilla, last.fm, Metropotam si prin stencil-ul Graphotism, Modart, Method Mag si Rebel. Pelicula va iesi pe film Carhartt, Ollie Gang Shop si ArCuB, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.
CAT PLATIM ?
Abonamentul pe trei zile la primul festival de cultura urbana din Estul Europei si cel mai in happening eveniment al momentului costa 80 Ron si se va vinde prin reteaua Eventim.
-------------
Contact:
Dana Alexandra Berghes
PR Coordinator dana.berghes@freestylehouse.com
0721568967
Sinopsis pe: www.steetheroes.eu
Outline pe: www.facebook.com/streetheroes
Momentele subiectului: www.twitter.com/streetheroesro

Niciun comentariu: