marți, 20 aprilie 2010

Ferestrele de masarda KEYLITE intra oficial pe piata romaneasca

20 Aprilie 2010



Obiectivul pentru 2010 este castigarea a 5% din piata de profil

Importatorul Final Distribution lanseaza oficial pe piata romaneasca ferestrele de mansarda KEYLITE dupa o perioada de testare a pietei locale in a doua jumatate a anului trecut. Ferestrele de mansarda Keylite sunt produse de grupul irlandez Keystone din 2001 si au ajuns in mai putin de 10 ani la o cota de piata de peste 50% in Irlanda de Nord si peste 15% în Anglia. In Romania obiectivul pentru 2010 este castigarea unei cote de piata de 5% din piata de profil.
Brandul KEYLITE introduce din start un element inovativ pe piata din Romania: fereastra de mansarda cu jaluzea integrata intre foile de geam. Avantajele acestui tip de sistem:
• nu se deterioreaza in timp, jaluzeaua fiind situata intr-un mediu lipsit de praf, protejat;
• nu necesita deloc intretinere;
• reflecta caldura din exterior, sporind confortul termic in timpul verii.
Jaluzeaua integrata se actioneaza cu ajutorul unui maner magnetic, care asigura integritatea geamului termopan, iar varianta este disponibila pentru oricare dintre modelele de ferestre de mansarda din gama KEYLITE cu geam Thermal. Sistemul este patentat de catre KEYLITE, fiind unic pe piata romaneasca de ferestre de mansarda.

„Prin introducerea KEYLITE pe piata romaneasca ne propunem sa oferim o alternativa reala la ceea ce exista in prezent pe piata ferestrelor de mansarda, pana acum optiunile consumatorului fiind limitate. KEYLITE vine cu o calitate premium a lemnului, dar si cu un element unic pe piata, fereastra de mansarda cu jaluzea integrata intre foile de geam. Prin investitia de aproape jumatate de milion de Euro in capacitati logistice, asistenta tehnica si promovare, ne asteptam ca pana la sfarsitul anului 2010 sa castigam 5% din piata ferestrelor de mansarda” declara Dan Mircescu, General Manager Final Distribution, importatorul exclusiv KEYLITE in Romania.
Ferestrele KEYLITE sunt realizate din lemn de pin multistratificat, imbinat pe contrafibra, procedeu ce asigura lemnului rezistenta. In plus, lemnul este tratat impotriva ciupercilor si a mucegaiului si este protejat la suprafata cu doua straturi de lac ce ii confera rezistenta la umezeala, un aspect fin, uniform si o intreținere usoară. Garantia ferestrelor KEYLITE este de 10 ani.
„Pana in 2009 KEYLITE s-a concentrat pe pietele din Irlanda si Anglia. Din 2009 am decis sa ne lansam produsul in Europa Continentala, iar in momentul de fata suntem prezenti in Polonia, Olanda, Danemarca si Romania” declara Liam McKillion, Sales Director Keystone Group, producatorul KEYLITE.
In Romania KEYLITE va fi comercializat prin intermediul firmelor specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself).


Despre KEYLITE:
Ferestrele de mansarda KEYLITE sunt produse de catre grupul irlandez Keystone, producatorul de ferestre de mansarda cu cel mai rapid ritm de crestere in Irlanda si Anglia. Brandul a fost testat in Romania incepand cu a doua parte a anului 2009, prin intermediul Final Distribution, importator exclusiv. Ferestrele de mansarda KEYLITE beneficiaza de cele mai inalte standarde de calitate, datorita eforturilor continue de cercetare si dezvoltare (R&D) intreprinse de grupul KEYSTONE. Ferestrele KEYLITE sunt certificate BBA (British Board of Agreement), fiind expuse unor teste intensive de durabilitate. Fiecare fereastra KEYLITE este marcata cu un cod unic de identificare ce ofera informatii cu privire la dimensiuni si caracteristici optionale ale produsului. Mai multe informatii pe www.keylite.ro.
Follow Keylite on Facebook and Twitter.

Despre Final Distribution:
FINAL DISTRIBUTION activeaza ca importator si distribuitor pe piata invelitorilor premium din Romania din anul 2006, cand devine reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda (inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, cu o experienta in domeniu de la 1957), la sfarsitul anului 2009 Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD, peste 85% din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.
Final Distribution, detine in portofoliu sau si membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA produse de compania Doerken din Germania.
Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro,www.gerard.com.ro, www.membranedelta.ro
Follow Gerard on Facebook and Twitter.

Pentru mai multe informatii:
Loredana Cenusa, loredana.cenusa@pi2.ro; 0726 386 683

Niciun comentariu: