miercuri, 28 aprilie 2010

Carrier Corp. îşi lansează în România gama extinsă de produse şi servicii






Bucureşti, 28 aprilie 2010. Compania americană Carrier Corp. îşi lansează în România gama extinsă de produse şi portofoliul de servicii. Carrier Corporation este lider mondial în furnizarea de sisteme de încălzire, ventilaţie, aer condiţionat şi echipamente frigorifice (HVACR), sisteme de control, servicii şi soluţii durabile pentru construcţii cu aplicaţii rezidenţiale, comerciale, industriale, în domeniul serviciilor alimentare şi de transport. Carrier Cororation este o sucursală a Technologies Corporation (NYSE: UTX), unul dintre cei mai importanţi furnizori de produse şi servicii pentru industria aerospaţială şi a sistemelor de construcţii din întreaga lume.


"Suntem mândri să prezentăm consumatorilor din România produsele şi serviciile Carrier, care se disting prin calitate, inovaţie şi eficienţă energetică”, a declarat Fabio Vello, Branch Manager Carrier România.



Cu o tradiţie de peste 100 de ani, Carrier Corporation distribuie produse şi asigură service clienţilor săi la nivel mondial prin intermediul unei reţele de distribuitori şi comercianţi proprii şi independenţi în peste 170 de ţări de pe şase continente. Carrier Corporation a raportat în 2009 venituri de 11,4 miliarde de dolari şi are aproximativ 32.000 de angajaţi în întreaga lume.


Clădiri de prestigiu din întreaga lume beneficiază de soluţii şi echipamente Carrier: Casa Albă în Washington DC, Rockefeller Plaza din New York, Time Warner din New York, Capela Sixtină din Roma, British Museum în Marea Britanie, Galeria Uffizi din Florenţa, Palatul Imperial din Tokyo, World Expo Shanghai 2010, Stadionul Naţional din Beijing pentru Jocurile de Vară din 2008 şi altele.


Carrier Corporation are o îndelungată tradiţie în inovaţie, care datează chiar de la înfiinţarea companiei de către Willis Carrier, inventatorul sistemelor moderne de aer condiţionat. Carrier este prima companie din industria HVACR care a inclus sustenabilitatea direct în brand prin utilizarea unei frunze verzi stilizate care subliniază angajamentul companiei de a fi un pionier în protejarea mediului. În ceea ce priveşte activitatea, din 1997 până în 2005, Carrier şi-a dublat vânzările, fără majorarea consumului de energie. Între 2000 şi 2009, Carrier şi-a redus emisiile de CO2 cu 76 % şi consumul de apă cu 52 %, iar din 2006 Carrier şi-a redus emisiile de gaze cu efect de seră cu 33%.



Carrier Corporation a deschis o sucursală pe piaţa românească în 2008 şi de atunci şi-a extins portofoliul de clienţi cu firme şi instituţii cheie, cum ar fi: Camera de Comert şi Industrie Bucureşti, Sala Polivalentă, Muzeul Antipa din Bucureşti, Muzeul Naţional de Artă, Cocor Shopping Centre, Iulius Mall – Iasi şi Timisoara, Mc Donalds, Lake View - Bucureşti, Coca Cola Hellenic Plant – Ploieşti.



Pentru mai multe informaţii despre produsele şi servicile inovatoare Carrier, va invităm să vizitaţi site-ul companiei www.carrier.com.







Despre Carrier Corp.



Carrier Corporation, cu sediul central în Farmington, Connecticut, SUA, este lider în furnizarea de sisteme de încălzire, ventilaţie, aer condiţionat şi refrigerare (HVACR), care operează în peste 170 de ţări. Carrier face parte din United Technologies Corporation, cu sediul în Hartford, Connecticut, furnizor de produse şi servicii pentru industria aerospaţială şi industria sistemelor de construcţii din întreaga lume. Mai multe informaţii la www.carrier.com.

Niciun comentariu: