vineri, 30 aprilie 2010

Cursuri gratuite Allplan – oferta speciala

Nemetschek Romania va fi alaturi de Revista Arhitext in cadrul evenimentului “Arhitexturi”, cu ocazia implinirii a 20 de ani de aparitie.

Fiind o buna ocazie de intalnire cu arhitectii sositi din intreaga tara, Nemetschek Romania a hotarat organizarea unei sesiuni de cursuri gratuite Allplan pentru incepatori.

Cursurile se adreseaza arhitectilor care doresc sa devina eficienti in munca lor utilizand solutia CAD Allplan.

Cursurile se vor desfasura in perioada 20-22 mai, in cadrul Institutului de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", accesul fiind permis in limita locurilor disponibile.

Cei interesati sa participe sunt rugati sa trimita un mail pentru inscriere la adresa cursuri@nemetschek.ro mentionand: numele si un numar de telefon de contact.

Tot cu aceasta ocazie va fi organizata si o expozitie cu echipamente specifice de CAD de ultima generatie.

* * *

*Despre Arhitexturi*

Pornind la drum cu posibilitati aproape nelimitate si avand libertatea de a alege, arhitectura este cea care brodeaza imagini visate/gandite/dorite care apoi sunt materializate sau nu. Creatia arhitecturala devine astfel rodul unei transpuneri intr-o structura spatiala a unor relatii pana atunci doar intuite/pre-simtite. Din pacate insa, o data cu transpunerea din planul ideatic in cel material, toata aceasta structura poate fi ascunsa partial sau chiar total in spatele unor gesturi pur formale.

“Arhitexturi” propune o abordare pluridisciplinara – libera si personala – a fenomenului contemporan de arhitectura, menita a identifica acele fire ale retelei, care ii dau consistenta si continuitate. Fire pe care demersul nostru incearca sa le intinda pentru a releva necesarele si consistentele legaturi, care exista sau pot exista intre “panzele” / texturile numite (demers, discurs si limbaj), pe de o parte, si intre diferitele domenii, pe de alta.

Pentru mai multe detalii: http://www.arhitextdesign.ro/arhitexturi.html

Niciun comentariu: