joi, 9 iulie 2009

Prezenta record la Scoala de Vara organizata de 1001case.ro!

Cursantii s-au inghesuit in numar record la cea de-a treia intalnire a Scolii de Vara organizata de www.1001case.ro pentru a putea lua parte la prezentarea expozitiei de design de la Milano!

Pe 1 iunie, Scoala de Vara, organizata de cel mai important portal din domeniul amenajarilor si constructiilor, i-a avut ca invitati speciali pe arh. Anda Stefan de la DSBA si Mihai Gurei de la intro care au fascinat audienta cu informatii din culise despre celebrul Salon de la Milano!

Urmatoarea intalnire a Scolii de Vara de arhitectura si design interior organizata de 1001case.ro a avut loc miercuri, 3 iunie, ora 15:30. Invitati speciali au fost arh Ana – Maria Banciu si arh Alexandru Marcean care vor vorbi despre experienta lor arhitecturala la Sao Paulo , Brazilia .

Cele 8 intalniri ale Scolii de Vara se desfasoara in cadrul celei mai noi expozitii a arhitectului Dorin Stefan “Reviziteaza Bucurestiul: extrudari arhitecturale si colaterale".

Parteneri: Express Integrator, ESI, DSBA.

Parteneri media: BaniiNostri.ro, Igloo Media, Arhitext.

Pentru programul complet al manifestarilor si mai multe detalii accesati http://www.1001case.ro/utile/scoala-de-vara


Despre www.1001case.ro

Lider in domeniul portalurilor de shopping pentru casa, conform auditului de trafic furnizat de BRAT, site-ul www.1001case.ro este un magazin online care reuneste peste 100.000 oferte si promotii de la peste 1.850 furnizori nationali din domeniul “casa si gradina”.

250.000 de potentiali cumparatori viziteaza lunar www.1001case.ro pentru a cauta, compara si cumpara produse pentru amenajari, constructii, aparatura casnica si gradina.

Niciun comentariu: