joi, 9 iulie 2009

Editia de vara a Scolii 1001case de arhitectura si design interior s-a incheiat in cadru festiv!

Pe 29 iunie, la restaurantul - concept Makondo a avut loc festivitatea de inchidere a Scolii de arhitectura si design interior (editia de vara) organizata de 1001case.ro , cel mai important portal din domeniul amenajarilor si constructiilor! Cu aceasta ocazie, a fost anuntata urmatoarea editie, care va avea loc in toamna 2009, intre 6 si 22 octombrie, pe parcursul a 6 sesiuni.

Toti cursantii editiei de vara a Scolii 1001case au primit diplome de participare semnate de Arh Anda Stefan, DSBA si cate un premiu din partea organizatorilor: card de fidelitate Makondo!

In cadrul acestei intalniri festive, Liliana Munteanu, Vice – Presedinte Forum Invest le-a vorbit arhitectilor si designerilor juniori despre “Adopta un spatiu public”, primul proiect privat de responsabilizare pentru amenajarea coerenta a spatiului public urban din Romania!

Cele 8 intalniri ale editiei de vara a Scolii 1001case de arhitectura si design interior s-au desfasurat in cadrul celei mai noi expozitii a arhitectului Dorin Stefan “Reviziteaza Bucurestiul: extrudari arhitecturale si colaterale".

Invitatii speciali ai programului au fost Arh Anda Stefan, DSBA, Arh Mario Kuibus, re-act now studio, Arh Eliza Yokina, SYAA, Arh Adrian Soare, SYAA Arh Liviu Zagan, PZP, Arh Adrian Cancer, Square One si Arh Robert Marin, Square One.

1001case multumeste partenerilor pentru sprijinul acordat in organizarea Scolii de arhitectura si design interior:

Partener principal
: Express Integrator

Parteneri: Sika, Alukoenigstahl, Mapei, ESI, DSBA

Parteneri media: BaniiNostri.ro, Igloo Media, Arhitext.

Pentru detalii si fotografii accesati http://www.1001case.ro/utile/scoala-de-vara

Despre www.1001case.ro

Lider in domeniul portalurilor de shopping pentru casa, conform auditului de trafic furnizat de BRAT, site-ul www.1001case.ro este un magazin online care reuneste peste 110.000 oferte si promotii de la peste 2.000 furnizori nationali din domeniul “casa si gradina”.

250.000 de potentiali cumparatori viziteaza lunar www.1001case.ro pentru a cauta, compara si cumpara produse pentru amenajari, constructii, aparatura casnica si gradina.

Niciun comentariu: