vineri, 5 iunie 2009

Arhitectura braziliana la Scoala de Vara organizata de 1001case.ro



Cursantii s-au inghesuit in numar record la cea de-a treia intalnire a Scolii de Vara organizata de www.1001case.ro pentru a putea lua parte la prezentarea expozitiei de design de la Milano!

Pe 1 iunie, Scoala de Vara organizata de cel mai important portal din domeniul amenajarilor si constructiilor i-a avut ca invitati speciali pe arh. Anda Stefan de la DSBA si Mihai Gurei de la intro care au fascinat audienta cu informatii din culise despre celebrul Salon de la Milano!


A patra intalnire a Scolii de Vara organizata de www.1001case.ro, cel mai important portal in domeniul amenajarilor si constructiilor, a avut loc miercuri, 3 iunie, la restaurantul-concept Macondo.

Invitatii speciali arh. Ana-Maria Banciu si arh Alexandru Marcean, au impartasit cursantilor o experienta inedita traita in Brazilia, povestind despre tendintele orasului sud-american sub aspect architectural.



In cadrul acestei intalniri, Violeta Constantinescu, director general Pancolor, a vorbit despre Targul National de Piatra din Brazilia, dar si despre tehnicile inedite de prelucrare a pietrelor naturale.

Gandit drept un program educational in domeniul arhitecturii si designului interior, Scoala de Vara este un demers initiat in premiera in Romania de portalul www.1001case.ro.

Desfasurata pe parcursul a 8 intalniri, Scoala de Vara se afla la jumatatea editiei, viitoarea intalnire de miercuri, 10 iunie, incepand cu ora 16:30, urmand sa ii aiba invitati pe Arh Adrian Soare si Arh Eliza Yokina de la SYAA.

Pe toata durata Scolii de Vara, va putea fi vizitata expozitia arhitectului Dorin Stefan “Reviziteaza Bucurestiul: extrudari arhitecturale si colaterale”.



Pentru programul complet al manifestarilor si mai multe detalii accesati http://www.1001case.ro/utile/scoala-de-vara.

Parteneri: Express Integrator, ESI, DSBA.
Parteneri media: BaniiNostri.ro, Igloo Media, Arhitext.

Niciun comentariu: