vineri, 5 iunie 2009

Artisti vizuali, studenti si copii pornesc in cautarea lui Mitica

Incepand de sambata, 6 iunie, orele 10:00, I love Bucharest suna adunarea in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu.

Echipa I love Bucharest te cheama sa te alaturi artistilor plastici, studentilor si copiilor care incep sambata aventura lui Cine e Mitica?, proiect de arta publica dedicat sarbatoririi a 550 de ani de atestare documentara a capitalei.

Proiectul Cine e Mitica este organizat de Asociatia din Pod si Fundatia MORA in cadrul programului de arta publica si comunitara I love Bucharest, avandu-i acum parteneri pe Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Biblioteca Nationala a Romaniei, Manastirea Stavropoleos, CEC Bank, Caru’ cu bere, alaturi de ProFM Dance, TimeOut Bucuresti, Gandul, Ziarul Financiar După Afaceri, Business Magazin si cu sprijinul Avrig 35, Auto Total, Blizzard Design.

Incepem acum un joc al imaginatiei si creativitatii, prin care vom construi 10 papusi de dimensiuni mari, 10 personaje fantastico-comico-realisto-istorico-abracadabrante ale Bucurestilor ultimelor secole.

Ne vom juca impreuna in zilele de 6 si 7 iunie, le vom schita trasaturile de baza, vom lua apoi o mica pauza, pentru a ne mai gandi putin, pentru a ne mai aduna imaginatia si vom continua impreuna sa construim cele 10 personaje in perioada 22 iunie – 3 iulie.

Daca ai peste 7 ani si vrei sa creezi intr-un mediu creativ si vesel alaturi de artisti, daca vrei sa descoperi o parte din istoria orasului si a oamenilor sai in ultimii 550 de ani, vino si tu in curtea Palatului Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti) incepand de sambata, 6 iunie, orele 10:00.

Noi venim cu materialele, tu vino cu manutele tale. Noi iti vom povesti despre Bucuresti si iti vom arata cum sa desenezi, sa pictezi, sa modelezi sau sa colezi, si vom lucra alaturi de tine in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Atelierele de creatie sunt gratuite. Parintii pot dona orice suma in contul proiectului.

Detalii pe www.ilovebucharest.org

www.ilovebucharest.blogspot.com

Niciun comentariu: