vineri, 8 mai 2009

Siemens Încorporabile. Design modern şi stil inconfundabil



Chiar credeaţi că dormitorul este singurul loc unde puteţi visa?


Bucureşti, 07 mai 2009 – Siemens Electrocasnice, liderul european în domeniul electrocasnicelor încorporabile, lansează noua gamă exclusivistă de produse electrocasnice încorporabile.


“Siemens oferă soluţii de ultimă oră pentru interioare moderne şi deosebit de sofisticate, stabilind noi standarde în domeniu şi lansând, astfel, trend-uri de design şi funcţionalitate.” a declarat Daniel Voicilă, Product Trainer Siemens Electrocasnice.

Gătitul este una dintre primele activităţi creative ale omului. Aşadar, este bine să acordaţi artei culinare nu doar mult spaţiu, ci un spaţiu frumos. De aceea, noile aparate încorporabile prezintă „delicatese” tehnologice precum hydroBake, cookControl sau conceptul inovator de manevrare lightControl, şi un design modern şi adecvat în orice situaţie, care să vă facă poftă chiar înainte de a vă aşeza la masă. Deschidem noi orizonturi în bucătăria dumneavoastră, cu linii şi structuri clare, cu noi variaţii de culoare şi cu un concept de iluminare care inspiră.

Când vine vorba de gătit, mulţi oameni se bazează pe simţuri, de la cumpărarea alimentelor şi până la aprecierea celei mai fine arome. Datorită conceptului de comandă lightControl, Siemens aplică această metodă intuitivă şi în modul de utilizare a aparatelor de gătit. Acest lucru începe chiar de la punerea în funcţiune a unui aparat. Întrerupătorul principal pune la dispoziţie, într-o fracţiune de secundă, toate funcţiile aparatului. Fie că este vorba despre o plită de gătit, de un cuptor sau de un aparat compact, structura unitară a conceptului de comandă lightControl vă face să vă simţiţi confortabil, oricât de diversificate ar fi aparatele Siemens pe care le folosiţi.

HydroBake
este modul de preparare optim pentru orice fel de mâncare care trebuie să fie bine pătruns, dar şi zemos. Deoarece cu hydroBake, umiditatea extrasă din preparatul pe care doriţi să-l coaceţi este păstrată sub formă de vapori de apă în compartimentul de gătire.

Gătitul de înaltă clasă poate fi de acum foarte simplu, cu programele automate de la Siemens. Sistemul electronic de preparare cookControl oferă până la 70 de programe cu care puteţi găti perfect carnea, peştele, legumele şi preparatele gratinate. Iar modul de utilizare este facil: trebuie doar să selectaţi programul, să introduceţi greutatea felului de mâncare şi să setaţi preferinţele dumneavoastră (de exemplu mediu pătruns sau în sânge) - de restul detaliilor are grijă sistemul automat.

Fie că este vorba despre gătit la aburi, de coacere, de prăjire clasică prin convecţie aer sau de toate acestea simultan, cuptorul cu aburi de la Siemens oferă modul optim de preparare pentru orice fel de mâncare. Şi păstrează tot ceea ce este important: gustul, aroma, textura, vitaminele şi substanţele nutritive. Datorită funcţiei de memorare, puteţi să stocaţi 6 setări preferate. În plus, există 70 de programe automate cu ajutorul cărora puteţi prepara perfect toate reţetele.

La plitele Siemens cu metalDesign, trebuie să vă hotărâţi în fiecare zi ce anume vă place mai mult. Vă încântă elementele cu aspect rafinat, gri-argintiu, care se remarcă la plitele de culoare închisă sau modul în care sunt integrate la plitele de culoare deschisă? Avantajele inducţiei care pentru dumneavoastră înseamnă reducerea timpului de preparare, mai multă siguranţă şi un efort mai mic în ceea ce priveşte operaţiunea de curăţare? Sau poate totuşi multiplele funcţionalităţi ale elementelor de comandă care sunt scoase în evidenţă prin panoul de comandă extins şi sistemul separat de comandă touchSlider aferent fiecărei zone de gătire? Oricare ar fi elementul preferat, rareori aţi avut ocazia să alegeţi într-un mod atât de plăcut ceva pentru bucătăria dumneavoastră.

Şi în cazul hotei lightControl de la Siemens am pus un mare accent pe o manevrare intuitivă. Cu ajutorul conceptului de utilizare lightControl, vă orientaţi imediat, întrucât dispunerea elementelor de comandă corespunde cu cea de la celelalte aparate Siemens pe care le deţineţi. Dintr-o singură privire, puteţi vedea funcţiile care sunt active datorită display-ul LCD bine organizat cu afişaj text şi taste cu lumină albastră. Astfel, într-o fracţiune de secundă, puteţi să cuprindeţi totul cu privirea şi să vă concentraţi din nou atenţia asupra activităţii creatoare de a găti.

Printre facilităţile remarcabile ale noilor maşini de spălat vase speedMatic se află intensiveZone, sertarul Vario şi compartimentul DosageAssist. Noi numim acest lucru muncă în echipă. De ce să aşteptaţi mult timp până ce se spală vesela, când totul poate fi gata de două ori mai repede? Selectaţi un program şi apoi apăsaţi tasta varioSpeed. Deja timpul de spălare se va scurta cu până la 50%. Timpul rămas se afişează imediat pe display. Apoi puteţi să vă aşteptaţi la un rezultat optim de spălare: vesela dumneavoastră va fi perfect curată şi uscată.

EQ.7: Dezvăluie adevărata savoare a cafelei

Cu espressorul complet automat EQ.7 veti avea parte de o experienţă cu totul nouă în materie de cafea espresso şi nu numai. Sistemul senso flow garantează o temperatură optimă şi constantă pe tot parcursul preparării. În acelaşi timp, datorită sistemului aroma pressure, fiecare boabă de cafea îşi eliberează întreaga aromă. Totul este completat de sistemul cream center, prin care spuma de lapte capătă o consistenţă de frişcă, nemaîntâlnită până acum. Fie că preferaţi cafea cu lapte, espresso, cappuccino sau latte macchiato – EQ.7 oferă un gust desăvârşit, cu o simplă apăsare de buton.

„Marca Siemens se caracterizează prin efortul depus în a atinge perfecţiunea tehnică, funcţională şi estetică. Produsele noastre sunt cu adevărat unice atât din punct de vedere tehnologic, cât şi ca design. Prin gamele propuse, Siemens transformă utilizarea aparatelor electrocasnice într-un mod de viaţă. “ a declarat Olguţa Stănuică, Product Manager Siemens Electrocasnice.



“Gama de electrocasnice încorporabile de la Siemens se caracterizează printr-un design exclusivist, prin inovaţie tehnologică, performanţă şi fiabilitate, adresându-se atât specialiştilor în arhitectură, design interior şi proiectare, care pot recunoaşte cu uşurinţă calitatea soluţiilor propuse de Siemens şi le pot recomanda sau utiliza în propriile proiecte, cât şi consumatorului final, interesat în a-şi transforma mediul de lucru din bucătărie într-un spaţiu cu totul aparte şi de a integra zonele funcţionale din locuinţă cu cele de relaxare”, a precizat Răzvan Păun, Sales Manager Siemens Electrocasnice.

Niciun comentariu: