vineri, 15 mai 2009

Cafeneaua Experimentală Sensio

În cadrul Anualei de Arhitectura ținută în perioada 14-28 mai la Sala Dalles, Sensio, furnizorul de mobilier pentru HoReCa prezintă o mostră a primei Cafenele Experimentale de la noi din țară.

Cafeneaua experimentală este un proiect interactiv în care poteca îngustă pe care s-a construit piața HoReCa, gandită exclusiv business to business construiește drumuri noi de acces spre clientii din cafenele, restaurante etc.

“Business-ul de servicii resimte întotdeauna presiunea competitivității, mai mult decât in producția de bunuri. Din acest motiv avem nevoie de un feedback clar si imediat de la beneficiarii direcți ai produselor pe care noi le importam. În acest mod, cunoaștem mai bine clienții din cafenele, baruri etc. si ne imbunatatim serviciile către antreprenori. Deși Cafeneaua experimentală Sensio este un proiect inovativ, cu multe valențe, in care decorul este cameleonic, de fiecare dată altul, ideea a pornit de la dorința de perfecționare a serviciilor pe care le oferim, astfel incat susținem faptul că clientii clienților noștri sunt clienții noștri.”, declară Șerban Ciușcă, unul din fondatorii companiei.

Până la sfarșitul anului și în funcție de rezultate, Cafeneaua Experimentală Sensio va fi implementată la scara nationala și dedicata tuturor evenimentelor manifestarilor de profil.

Sensio asigură proiectare pentru design interior, oferă consultanță de mobilare si importă mobilier pentru HoReCa, mai exact, hoteluri, restaurante, baruri, lounge-uri, cafenele. Șerban Ciușcă este cunoscut în industria publicității ca fost director la ARBOmedia, actual Managing Partner la Tabasco și Ciușcă. Mai nou, Ciușcă abordează și alte sfere ale antreprenoriatului în jurul conceptului: “drived by passion”.

Niciun comentariu: