vineri, 15 mai 2009

Arval by ArcelorMittal Construction Romania vizeaza Ucraina in 2009

Arval Romania vizeaza, in decursul lui 2009, demararea exporturilor catre Ucraina, dar sunt urmarite si proiecte comune alaturi de diviziile Arval din Serbia si Slovenia. Arval este divizia de solutii pentru inchideri exterioare pentru cladiri din cadrul ArcelorMittal Construction Romania. “Consideram ca piata romaneasca si Arval Romania, alaturi de piata greceasca, este zona cu cel mai inalt potential din regiune, in ceea ce priveste solutiile pentru inchiderile exterioare pentru constructii. Din estimarile noastre, cele doua piete vor ajunge impreuna, in scurt timp, la 50 de procente din vanzarile Arval, la nivelul Balcanilor” declara Kostas Stefanidis, Market Manager Arval.

In 2008, pe zona Balcanilor, solutiile oferite de Arval a reusit o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, iar in Romania, cifra de afaceri a Arval s-a ridicat la 8 milioane de euro. “Solutiile pe care Arval le genereaza pentru piata romaneasca sunt testate deja pe alte piete unde Arval are o prezenta indelungata”, declara Kostas Stefanidis. In implementarea solutiilor pe care Arval le poate pune in practica, birourile de arhitectura joaca un rol important. Unul din focus-urile Arval in perioada urmatoare, vizeaza intarirea comunicarii pe aceasta zona de business.

Obiectivul de dezvoltare al Arval pe zona de Sud-Est a Europei urmareste implementarea coerenta si uniforma a strategiilor sale de piata. “Noi vedem Romania drept una din pietele mari ale Europei, dar si un centru strategic pentru extinderea in alte tari limitrofe. Modelul de business, testat in alte tari cu evolutii similare Romaniei, ne sugereaza ca aici exista un potential real de crestere in perioada urmatoare” sugereaza Kostas Stefanidis. In acest moment, Arval este prezent cu 30 de locatii la nivel european.

“Unul din punctele pe care dorim sa il perfectionam in perioada urmatoare la nivelul Arval Romania este logistica. Ne intereseaza sa perfectam legatura dintre Arval Romania si diviziile similare din Grecia, Franta sau Suedia”, declara Kostas Stefanidis.


Arcelor Mittal Construction Romania
a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 24 de milioane de euro. AMCR este prezent pe piata din Romania prin trei divizii: Armat, Arclad si Arval.

Armat este dezvoltat in urma unei expertize in domeniul acoperisurilor, planseelor si structurilor metalice pentru case. ARMAT isi mobilizeaza eforturile pentru dezvoltarea proiectelor rezidentiale.

Arclad
cuprinde o serie de activitati al caror scop este de a servi nevoile curente ale firmelor de constructii, oferind produse din tabla cutata, panouri si accesorii. Pentru optimizarea termenelor de livrare, Arcelor Mittal Construction Romania se sprijina pe unitatea sa de productie si pe politica sa de dezvoltare industriala, bazata pe o reactie rapida la nevoile clientilor.

Arval
este specializat pe solutii tehnice si arhitecturale complete pentru fatade, acoperisuri si plansee precum si hale industriale usoare.

Niciun comentariu: