marți, 26 mai 2009

1001case.ro a inceput scoala!

Scoala de Vara Macondo de Arhitectura si design interior, organizata de cel mai important portal din domeniul amenajarilor si constructiilor www.1001case.ro si-a deschis portile ieri, 25 mai!

Prima sesiune a strans peste 25 de juniori din birourile de arhitectura si design interior si studenti in an terminal la Universitatile de Arte si de Arhitectura care au avut ocazia sa interactioneze cu arhitecti consacrati si specialisti in domeniu.

Arhitectii Adrian Cancer si Robert Marin de la Square One si Robert Savu de la Ekero au incantat audienta cu informatii despre corian – un material inovator si versatil. Partenerul editiei pilot a Scolii de Vara Macondo, Express Integrator a prezentat solutii perfecte de hidroizolatie, garantate pe viata.

Urmatoarea intalnire a Scolii de Vara organizata de 1001case.ro are loc joi, 28 mai. Momentul cheie va fi vizionarea unui film documentar: Intoarcerea lui Michelangelo, 1995 realizat de Mapei cu ocazia restaurarii pardoselilor vechi la Galeriile din Biblioteca Vatican.

Cele 8 intalniri ale Scolii de Vara se desfasoara in cadrul celei mai noi expozitii a arhitectului Dorin Stefan “Reviziteaza Bucurestiul: extrudari arhitecturale si colaterale".

Parteneri: Express Integrator, ESI, DSBA, Mapei.
Parteneri media: BaniiNostri.ro, Igloo Media, Arhitext.

Pentru programul complet al manifestarilor si mai multe detalii accesati http://www.1001case.ro/utile/scoala-de-vara-macondo


Despre www.1001case.ro

Lider in domeniul portalurilor de shopping pentru casa, conform auditului de trafic furnizat de BRAT, site-ul www.1001case.ro este un magazin online care reuneste peste 100.000 oferte si promotii de la peste 1.850 furnizori nationali din domeniul “casa si gradina”.

250.000 de potentiali cumparatori viziteaza lunar www.1001case.ro pentru a cauta, compara si cumpara produse pentru amenajari, constructii, aparatura casnica si gradina.


Contact
Cristina – Maria Vaduva, Communication Manager
cristina.vaduva@media10.ro

Niciun comentariu: