marți, 10 februarie 2009

Parteneriat solid MOL - LAFARGE în România

MOL şi Lafarge au semnat un acord pe trei ani, prin care MOL se angajează să furnizeze motorină conform cu standardele Euro 5, care integrează 4% biocomponenţi, pentru toate activităţile Lafarge în România: ciment, agregate şi betoane şi gips.

Acordul prevede livrarea en-gros de motorină la cele aproximativ 40 de site-uri operaţionale Lafarge din România, ceea ce reprezintă circa 6 milioane litri pe an, cu respectarea standardelor de calitate ale Uniunii Europene.

«Parteneriatul cu Lafarge ne onorează şi ambiţionează, reprezentând o referinţă foarte importantă pentru noi. Soluţiile noastre en-gros, personalizate pentru a răspunde exigenţelor unuia din liderii mondiali în domeniul materialelor de construcţii, sunt o bază solidă pentru o viitoare colaborare mai apropiată cu Lafarge. De altfel, segmentul clienţilor corporatişti (b2b) este o prioritate pentru MOL, modelul nostru de business fiind centrat pe valori cum ar fi loialitatea faţă de clienţi şi eficienţa reţelei noastre în România, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile. Acest parteneriat confirmă angajamentul nostru faţă de piaţa românească», a spus Zsolt Szalay, Director General MOL România.

«Lafarge are, din 2008, un serviciu partajat de achiziţii pentru toate liniile sale de business, iar semnarea acordului pe termen mediu cu MOL reprezintă o manifestare directă a acestui nou aspect organizaţional, generator de cash, de servicii îmbunătăţite şi în concordanţă cu normativele europene valabile pentru echipamente mobile. Mai mult, sperăm într-o optimizare a performanţelor noastre operaţionale prin furnizarea de servicii de achiziţii de calitate clienţilor noştri interni, astfel încât, clienţii noştri externi să fie serviţi la timp şi cu produse de calitate», a declarat Ovidiu Bocănici, Director Achiziţii Lafarge România şi Lafarge Republica Moldova.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi paginile de internet www.lafarge.com si www.molromania.ro

Niciun comentariu: