marți, 10 februarie 2009

Greening our Hotels - Hoteluri verzi si in Romania

Ultimele zile pentru discount!

Va invitam sa ascultati, sa invatati si sa discutati cu experti din sectorul constructiilor ecologice si eficiente din punct de vedere energetic.

Ce: Un workshop de o zi, util persoanelor cu functii de conducere din industria hoteliera, arhitectilor, designerilor, inginerilor, specialistilor in tehnologie, mediului academic, si altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul.

Cand
: 20 Februarie 2009

Unde: JW Marriott – Bucuresti

Cat costa
: Inregistrati-va pana la 11 Februarie si beneficiati de discounturi semnificative:

Taxa de 75 Euro pentru membrii RoGBC (incepand cu 12 februarie, taxa este de 110 Euro)

Taxa de 190 Euro pentru non-membri (incepand cu 12 februarie, taxa este de 225 Euro). Formularul de inregistrare este disponibil aici.

Oportunitati de parteneriat
Pentru companiile interesate sunt disponibile pachete de sponsorizare. Taxa pentru membri incepe de la 550 Euro, iar pentru non-membri de la 950 Euro.Sunt disponibile atat pachete standard cat si personalizate. Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Laura Nemoianu la adresa laura.nemoianu@rogbg.org

Vor fi acordate certificate de participare persoanelor care vor participa la acest workshop.

Traineri:

Kurt Strohmayer - JW Marriott Grand Hotel; Dl. Strohmayer este General Manager, avand o experienta bogata pe piata hoteliera din Romania. Vor fi prezentate eforturile prezente si viitoare ale JW Marriott in zona responsabilitatii sustenabile si efiecientei energetice.

Mihaela Nicolau
- Romania Green Building Council; de profesie inginer. Dna Nicolau are o experienta bogata in principalele operatiuni de front office si back office din cadrul hotelurilor internationale, avand deasemenea cunostinte in domeniul design-ului.

Steven Borncamp - Romania Green Building Council; Dl. Borncamp va pune in evidenta necesitatea de a incorpora in cadrul mediului de afaceri conceptele de design sustenabil, renovare si operatiunuile necesare industriei hoteliere si eco-turismului. Prezentarea sa va include exemple regionale si internationale de propietati "sustenabile" de succes
Sorin Ionescu – Managing Partner Fivestar Hospitality Consulting&Management; Dl. Ionescu este un consultant cu experienta bogata in industria hospitalitatii, publicand de-a lungul timpului numeroase articole pe aceasta tema.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.rogbc.org sectiunea evenimente.

Workshop-ul va fi unul interactiv si va:

• Include discutii pe baza principiilor de proiectare sustenabila
• Include discutii privind orientarea solara, consumul de energie, utilizarea luminii naturale
• Evalua solutiilor IT disponibile, beneficiile si posibilitatile existente
• Prezenta studii de caz relevante.
• Facilita o mai buna colaborare - atat de necesara - intre arhitecti, ingineri, manageri de proiect, si alti furnizori de tehnologii pentru dezvoltarea de constructii exemplare..

JW Marriott Bucharest Grand Hotel ofera discounturi semnificative la tarifele de cazare pentru cei care doresc cazare pe durata evenimentului. Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Dna. Aurelia Zudor, adresa de email: Aurelia.Zudor@MarriottHotels.com, mentionad ca sunteti participant in cadrul acestui eveniment.

Evenimentele urmatoare ale RoGBC
• Materiale de Constructie Sustenabile – 19 martie 2009
• Crearea de Birouri mai Verzi – 23 aprilie 2009
• Zilele Arhitecturii – 13-16 mai 2009

In plus, vom participa la conferinta European Commission's "Romania and Climate Change", din data de 26 Februarie ce va avea loc in Bucuresti. In cadrul acestei conferinte vom avea o expozitie pe tema constructiilor sustenabile. Pentru mai multe detalii click aici.


Speram ca puteti fi alaturi de noi cu ocazia acestor evenimente!

Echipa RoGBC

Organizator
Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociatie non-profit, apolitica, ce incurajeaza aparitia conditiilor de piata, educationale si legislative necesare transformarii industriei constructiilor si a celor adiacente in scopul crearii si renovarii unor cladiri performante care sa fie atat sustenabile, cat si profitabile. RoGBC a primit acreditarea ca "Emerging Council" (Consiliu Emergent) al World Green Building Council.

Niciun comentariu: