luni, 8 decembrie 2008

S-A DESCHIS BELL'AGIO CASA



Sambata, 6 decembrie, a avut loc evenimentul de deschidere Bell'Agio Casa, universul spatiului de locuit, universul artei culinare si al artei de a aranja masa, paradisul cadourilor. Totul intr-un spatiu ce va cuprinde 10.000 mp de propuneri pentru casa ta.

La Bell'Agio Casa se intilnesc influente si stiluri de viata de referinta, precum atmosfera tipic americana, fie de country chic, fie un stil new-yorkez elegant si simplu, naturaletea mediteraneana, bucuria de a trai tipic italienilor, exuberanta spaniola, stilul britanic extravagant, chic parizian, glamour in stil Beverly Hills, sau caldura si intimitatea unei cabane alpine elvetiene. Aceste stiluri se reflecta in decoratiuni interioare si mobila pentru intreg spatiul de locuit, in produse pentru bucatarie si pentru dining si un sortiment important de Great Outdoors pentru spatiul exterior ce poate deveni la fel de primitor si intim ca spatiul tau de locuit.

Clientii vor vedea produsele expuse pe sectiuni. In sectiunea "The World of Living", de exemplu, intalnim furnizori precum DK Home, Villa Collection, Jim Thompson, Bernhardt, Century Furniture, Lane Furniture, Halo Asia, Artmax, iar in "The World of Kitchen & Dining": Genevieve Lethu, Villeroy & Boch, Seltmann, Emile Henry, Guzzini, Giannini, Elektra, Kitchen Aid, Kenwood.

Mobila de lux, textile satinate, un bun gust desavarsit pentru aranjarea mesei, cadouri artistice, idei originale de a ambienta sau redecora orice spatiu... Selectii internationale, pentru stilul clasic sau pop art, colonial sau eclectic, intr-un concept store care va schimba radical viziunea shopping-ului pentru casa!

La conferinta de presa au participat:

- Rosalind Walsh (designer / decorator Irlanda) - despre viata Rosalindei Walsh s-a facut si un film documentar, tocmai pentru ca leaga in mod inedit domeniul fashion si domeniul afacerilor, ea realizand proiectele de trend pentru Business Home & Market, pentru Liz Clairbone, Tommy Hilfiger, Donna Karen, Enesco & Dune.

- Enrico Trisolini - presedinte Bell'Agio Casa
- Arh. Adina Dinescu.

Niciun comentariu: