marți, 2 decembrie 2008

Pe 6 decembrie se deschide BELL'AGIO CASAConferinta de presa va avea loc tot sambata, 6 decembrie, ora 13.00, la locatie – Calea Rahovei 157, langa Piata Cosbuc (piata de flori)

Bell’agio Casa este universul caminului tau, un magazin care te inspira pentru a crea stilul de viata pe care il doresti, pe care il meriti. Din decembrie 2008, lumea ta se regaseste la Bell'Agio Casa: universul spatiului de locuit, universul artei culinare si al artei de a aranja masa, paradisul cadourilor. Totul intr-un spatiu ce va cuprinde 10.000 mp de propuneri pentru casa ta.

O viata in belsugul sarbatorilor va incepe mai exact pe 6 decembrie, in acest concept store destinat amenajarilor interioare, cadourilor de lux, interpretarii artistice a mobilei pentru intreaga casa.

Incursiunea in cele mai elevate, elegante si placute decoruri, iti vor revela felul in care traiesc americanii, sau iti vor aduce aminte cele mai placute momente vizuale din calatorii europene.

Sa fie oare un stil de viata ametitor, hoteluri excentrice si centre de shopping impresionante?

Daca te inspira experientele de viata diferite pe care le-ai intilnit in alte colturi ale lumii, Bell'Agio Casa te poarta intr-o calatorie imaginara in aceste locuri si iti ofera idei originale pe care le poti aplica in felul in care iti traiesti viata, iti decorezi casa si imparti totul cu familia si prietenii.
La Bell'Agio Casa se intilnesc influente si stiluri de viata de referinta, precum atmosfera tipic americana, fie de country chic, fie un stil new-yorkez elegant si simplu, naturaletea mediteraneana, bucuria de a trai tipic italienilor, exuberanta spaniola, stilul britanic extravagant, chic parizian, glamour in stil Beverly Hills, sau caldura si intimitatea unei cabane alpine elvetiene. Aceste stiluri se reflecta in decoratiuni interioare si mobila pentru intreg spatiul de locuit, in produse pentru bucatarie si pentru dining si un sortiment important de Great Outdoors pentru spatiul exterior ce poate deveni la fel de primitor si intim ca spatiul tau de locuit.

Clientii vor vedea produsele expuse pe sectiuni. In sectiunea "The World of Living", de exemplu, intalnim furnizori precum DK Home, Villa Collection, Jim Thompson, Bernhardt, Century Furniture, Lane Furniture, Halo Asia, Artmax, iar in "The World of Kitchen & Dining": Genevieve Lethu, Villeroy & Boch, Seltmann, Emile Henry, Guzzini, Giannini, Elektra, Kitchen Aid, Kenwood.

Mobila de lux, textile satinate, un bun gust desavarsit pentru aranjarea mesei, cadouri artistice, idei originale de a ambienta sau redecora orice spatiu...
Selectii internationale, pentru stilul clasic sau pop art, colonial sau eclectic, intr-un concept store care va schimba radical viziunea shopping-ului pentru casa!
Un univers rafinat de cumparaturi, isi deschide portile de Sf. Niculae, pentru ca este o sarbatoare a familiei, ziua cand iti vei schimba confortul si calitatea vietii la tine acasa.O tombola in care miza este chiar ...masa de sarbatori, in belsugul unor decoratii de lux, un spatiu de distractii pentru copii de orice varsta, un cozonac si un pahar de vin pentru parinti, un timp de sarbatoare in care decizi ce cadouri iti faci si ce oferi celor dragi, iata ceea ce vor gasi vizitatorii la Bellagio Casa.

”Parerea mea este ca o sambata la pranz in care sa petreci intr-un decor coplesitor o sarbatoare atat de frumoasa ca Sf Nicolae, este exact ce visam. Aici poti oferi si poti primi totodata cadouri minunate, iti poti regandi spatiul in care locuiesti si poti avea pur si simplu sentimentul ca ritmul alert al Bucurestiului a luat o pauza... Va fi o experienta de clasica petrecere romaneasca, intr-o scenografie occidentala. Reinterpretarea valorilor va fi descoperita si in concertul de colinde la saxofon, sustinut de Dax” , ne spune Luana Ibacka, in postura de gazda a evenimentului.

Deschiderea acestui concept store, poate deveni startul unei atitudini noi fata de petrecerea timpului liber, cat si un icon pentru shopping.

„Concept store-ul arata ca un platou cu delicatese pentru casa ta si nu are legatura cu nimic din vestile proaste pe care lumea le vehiculeaza in acest moment, considerat de criza.Toti trebuie sa ne gasim o cale echilibrata, de a ne simti bine in caminul nostru, iar in weekend-uri sau in diminetile libere, in serile cu trafic, sau cand pur si simplu ai de facut un cadou, sa stii locul in care vei gasi mereu o atmosfera optimista, un obiect care sa te binedispuna, sau imaginea viitoarei tale locuinte. Nu vor intelege decat cei care vor veni aici, despre ceea ce vorbesc...” mai adauga Luana Ibacka.

Va asteptam la deschiderea Bell'Agio Casa sambata, 6 decembrie, ora 14.00, la locatia din Calea Rahovei 157, langa Piata Cosbuc (piata de flori). Pentru reprezentantii media, conferinta de presa va incepe la ora 13.00.

Niciun comentariu: