miercuri, 5 martie 2008

"Ladies and Gentlemen"

Galeria MORA
7– 28 Martie 2008
Bucureşti

Vernisaj
7 Martie , orele 18:00


Ce legătură există între dorinţă, muncă, monstruozitate şi identitate a sexelor?
"Ladies and Gentlemen" este ocazia de a descoperi răspunsul, prin noile lucrări create de artişti din Marea Britanie. Cei patru artişti expun la Galeria MORA lucrări de sculptură, instalaţie, pictură şi desen.

Melaina Barnes, Berit Haberkorn, David J Smith şi Robert Worley
surprind lumi alternative care se nasc din bătăliile zilnice. Artiştii confruntă munca plictisitoare, oameni insuportabili, concepte noi ale timpului şi ale evolutiei, manifestările fricii şi potenţialitatea alunecării într-o altă lume, imaginară, a transformării înfrângerii în posibilitate.

New art din Marea Britanie vine cu personajele Big Boss care vorbesc despre masculinitate şi putere în picturile lui Melaina Barnes, cu lumea plină de droguri, sex, singurătate şi tristeţe, dar vie şi animată, o lume obisnuită, prin desenele şi picturile lui Berit Haberkorn, cu sculpturile lui David J Smith, care spun istoria timpului profund, cel al pământului, mai exact al subpământului, în care timpul are o altfel de durată şi cu instalaţia lui Robert Worley, care plonjează într-un basm medieval care a luat-o razna, în care prinţesa este şi ea parte din masa monstrului, alături de celelalte 'blemmyae' (fiinţe imaginare medievale decapitate).

Vernisajul va avea loc vineri, 7 martie, la ora 18.00 şi va fi urmat de un discurs susţinut de artiştii britanici.

Adresa : Galeria MORA
Str Grigore Mora, nr 39,( la mansarda)
sect.1, Bucuresti
aproape de statia de metrou Aviatorilor

Expoziţia este deschisă în perioada 7-28 martie,
de luni până vineri între orele 10:30 – 17:30 şi
sâmbătă între orele 10:00- 13:00 .
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la:
021/3165541
0724 015 905

Niciun comentariu: