marți, 19 iulie 2016

Șase proiecte de design urban dedicate Capitalei, expuse pentru două săptămâni la București Mall


Din data de 21 iulie București Mall va găzdui expoziția Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank, ce reunește șase proiecte de design destinate mediului urban, realizate de cunoscuți designeri și arhitecți români. Instalațiile expuse au fost propuse pentru PIDU CENTRAL BUCUREȘTI, proiect agreat de Primăria Capitalei.
Cele șase proiecte vor propune un obiect, o instalație, un concept care ar putea să completeze Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) agreat de Primăria Capitalei și care are ca direcţie majoră crearea unui centru al Bucureştiului competitiv la nivel naţional şi internaţional. Mai exact, presupune stabilirea unui traseu de două ore care reunește spații publice comunitare cu activități bine definite, integrate într-un sistem la nivelul întregului oraș. Proiectul este ghidat de arhitectul Mario Kuibuș, în cadrul inițiativei sale numite TUB.

Astfel, designerii care expun în cadrul expoziției de la București Mall sunt:
Corvin Cristian - Restituție susținut de București Mall
Dorin Ștefan - Omagiu lui Andrei Cadere susținut de Plaza România
Robert Marin - Bucur susținut de Stella Artois
Mihai Popescu - Portobello Stradale susținut de Brikston
Ștefan Barutcieff - Museum Line susținut de Kerrock
Mădălin Gheorghe - The ExFormation Panel susținut de Biutiful
Expoziția va fi lansată în cadrul unui vernisaj în data de 21 iulie, de la ora 20:00 la București Mall și va rămâne la București Mall până pe 9 august, când se va muta în Plaza România, pentru alte 3 saptamani.
La evenimentul de deschidere a expoziției vor fi prezenți cei șase designeri alături de arhitectul Mario Kuibuș, iar atmosfera va fi întreținută de Nopame și Cristian Corvin care va purta două pălării, cea de designer și cea de DJ.

Din toamnă, expoziția va putea fi văzută și în Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Niciun comentariu: