vineri, 18 decembrie 2015

Alege cel mai potrivit cadou de design românesc, chiar din casa lui Moş Dizainăr. Târgul Moş Dizainăr se întoarce, 18-23 decembrie


 

După ce a străbătut toată România de-a lungul şi de-a latul în căutarea celor mai noi produse semnate de designeri români, Moş Dizainăr se întoarce acasă, la Bucureşti, pentru cea de-a patra ediție a târgului care îi poartă numele. 

Târgul, care va avea loc în perioada 18-23 decembrie 2015 acasă la Moş Dizainăr, str. Puțul cu Plopi, nr. 17 (lângă Cişmigiu), va debuta cu o petrecere în cinstea noilor obiecte care şi-au găsit loc în magazinul Dizainăr, precum şi în cinstea noilor designeri români care vor fi expuşi începând cu anul următor în cadrul magazinului. Pentru oaspeți, Moş Dizainăr a pregătit o selecţie regească de vin fiert, turtă dulce şi produse noi, numai bune de dat în dar. Tot în cadrul târgului, părinţii îşi pot înscrie copiii să devină spiriduşii lui Moş Dizainăr, la cele două workshopuri de meşterit susţinute de eematico şi Molcush.

Pentru cea de-a patra ediţie a târgului Moş Dizainăr, programul magazinului va fi prelungit pentru a mulţumi şi pe cei mai răbdători căutători de cadouri, astfel că echipa va fi la treabă de vineri până miercuri între orele 12:00 şi 21:00.
Când Moş Dizainăr a venit pentru prima dată, ne-am dorit ca în perioada aceasta a cadourilor să facem pe plac minţilor deschise şi să le dăm nu una, nu două zile ci o întreagă săptămână festivă, numai bună pentru căutat cadouri speciale... Creativii caută mereu cadouri pentru cei dragi care să spună mai mult decât «mi-am pierdut timpul în mall pentru tine». Mai curând caută cadouri care să spună «m-am gândit la tine şi la cum eşti şi cred că o să-ţi placă ce ţi-am luat. Şi nici nu mai are nimeni ce ai tu».  Când cumperi un cadou de la Dizainăr nu investeşti doar în relaţia ta cu cel căruia îi dăruieşti, ci investeşti în designerii români şi în creativitatea lor. Dacă vreţi, un cadou de la Moş Dizainăr e un compliment atât pentru cel care îl cumpără cât şi pentru cel care îl primeşte. Iar în perioada aceasta cred că aproape toţi funcţionăm mai bine după un compliment.spune Mihnea Ghilduş, fondatorul Dizainăr.

Anul acesta, personajul Moş Dizainăr a fost desenat de creatorul de bandă desenată RobertOBERT, ilustrator român, pasionat de bandă desenată şi design, autorul albumului Profeţia Urbană.

Moş Dizainăr va lucra cu program extins în perioada 18-23 decembrie între orele 12:00 - 21:00. Membrii echipei Dizainăr pot fi luați la întrebări la sediul magazinului din strada Puțul cu Plopi nr 17, sector 1, Bucureşti (lângă Cişmigiu), prin email la adresa scrie @dizainar.ro sau la telefon 021 311 33 84.

Parteneri: Arhitext, Assamblage, Bucharest Design Center, Căminul, Colorhood, Decât o Revistă, Goldart Ghildush, Deco & Eco, Elle Decoration Romania, frufru, Igloo, Modernism.ro, Oricum, Urban Monkey.

_________________________
Dizainăr este magazinul-concept destinat în exclusivitate designului românesc, un spaţiu creativ în care creatorii, producătorii şi cumpărătorii colaborează cu succes de 3 ani încoace. Propunându-şi să devină interfaţa dintre producătorii şi creatorii de obiect, Dizainăr a adunat în jurul său o comunitate de peste 100 de designeri români care expun în prezent atât în cadrul magazinului cât şi în cadrul târgurilor naţionale şi internaţionale la care Dizainăr participă.
Din 2012 şi până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în ţară cât şi în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 ca şi "Cel mai activ susţinător al designului românesc de interior", cu 2 expoziţii în 2013 şi 2015 la Salonul internaţional de mobilă de la Milano, cu nenumărate acţiuni în ţară, Dizainăr aduce designerii români mai aproape de pasionaţii de design.
În 2014, în cadrul BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecţia.Dizainăr pentru EFdeN, o colaborare frumoasă între o parte dintre designerii prezenţi în mod constant la Dizainăr şi producători români.

Niciun comentariu: