joi, 17 septembrie 2015

Magazinul concept Dizainăr expune la BIFE-SIM 2015





Toamna aceasta, număratul recoltei de produse noi de la Dizainăr se face la târg!

La Târgul internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii BIFE-SIM




Cu aceeaşi pasiune pentru designul românesc, Dizainăr participă pentru al treilea an consecutiv la Târgul internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii BIFE-SIM. La standul Dizainăr, publicul interesat să-şi personalizeze amenajările cu produse autohtone se va putea inspira şi va putea alege din cele peste 50 de obiecte expuse, semnate de designeri români. Târgul BIFE-SIM va avea loc în Bucureşti, între 19 şi 23 septembrie 2015, în spaţiul expoziţional ROMEXPO.

În perioada 19-23 septembrie, la invitaţia APMR – Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România, magazinul concept Dizainăr le dă întâlnire iubitorilor de design românesc la cel mai important eveniment expozitional al industriei de profil din România, BIFE-SIM. Consecvent în pledoaria pentru simplitatea obiectelor şi a amenajărilor interioare, Dizainăr va prezenta cele mai noi produse din portofoliu alături de cele mai de succes piese de design românesc ale anului 2015. Portofoliul Dizainăr cuprinde peste 200 de creaţii ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică şi până la accesorii personale, decoraţiuni, jucării sau obiecte de sticlă şi ceramică.

“Unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi a fost întotdeauna să integrăm designul în viaţa de zi cu zi a clienţilor magazinului, cât şi a noastră. Aşadar, anul acesta la târgul BIFE-SIM, ne-am propus să arătăm şi celor care încă nu ne sunt clienţi cât de frumos este să te laşi învăluit de designul românesc atunci când îţi amenajezi apartamentul, cafeneaua, biroul sau locul de joacă; standul Dizainăr la BIFE-SIM promite să fie o experienţă de imersiune în designul românesc.spune Mihnea Ghilduş, fondatorul magazinului Dizainăr.

Standul 46B destinat magazinului Dizainăr este deschis publicului în perioada 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică) între orele 10:00 – 18:00 şi 21 - 23 septembrie 2015 (luni - miercuri) între orele 10:00 – 19:30 şi este localizat în Pavilionul C4-C5, Centrul Expoziţional ROMEXPO.



 

____________________

Despre Dizainăr, pe scurt:

Dizainăr, magazinul concept de design românesc este loc de întâlnire, promovare şi generare de cultură educată în domeniul designului, pentru un stil de viaţă mai bun şi aprecierea valorilor în care crede. La Dizainăr, creativitatea specialiştilor din design, arhitectură şi artă, întâlneşte producţia locală prin execuţie şi calitate de nivel internaţional.
Din 2012 şi până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în ţară cât şi în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 ca şi "Cel mai activ susţinător al designului românesc de interior", cu 2 expoziţii în 2013 şi 2015 la Salonul internaţional de mobilă de la Milano, cu nenumărate acţiuni în ţară, Dizainăr aduce designerii români mai aproape de pasionaţii de design.
În 2014, în cadrul BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecţia.Dizainăr pentru EFdeN, o colaborare frumoasă între o parte dintre designerii prezenţi în mod constant la Dizainăr şi producători români.
Dizainăr a creat în jurul său o comunitate de profesionişti şi de pasionaţi ai designului românesc, comunitate care an de an primeşte din ce în ce mai mulţi membri atât din ţară cât şi de peste graniţe. Fondatorii comunităţii, echipa Dizainăr, vor fi prezenţi la BIFE-SIM în perioada 19-23 septembrie 2015.

Str. Puţul cu Plopi, nr. 17, Bucureşti (zona Cişmigiu) | +4021.311.3384





Niciun comentariu: