sâmbătă, 23 mai 2015

Concurs de design - Proiectază-ţi canapeaua


23 mai 2015, ora 19:00 la magazinul Dizainăr - str. Puţul cu Plopi 17, sector 1, Bucureşti.
Lansarea concursului se face sub forma unui eveniment colateral din cadrul Romanian Design Week 2015.

Lansăm un adevărat concurs de design în care contează atât conceptul cât şi procesul de producţie. Este un concurs gândit să conducă la rezultat, aşa cum se întâmplă în lumea reală a designului: cu concept, cu client dar şi cu termene de predare şi constrângeri de preţ, dimensiuni şi facilităţi de producţie.
Iar cel mai frumos este că la finalul procesului de creaţie, produsul gândit de câştigător, va fi produs de către Aramis Feeling.

Dizainăr, magazinul dedicat exclusiv creaţiei de produs din România şi Aramis Feeling, brandul românesc de mobilier a cărui viziune include creaţia de design, şi-au unit forţele şi lansează împreună o provocare către oricine s-a gândit vreodată cum ar putea fi canapeaua perfectă.

Cei care participă au ocazia să deseneze canapeaua visurilor lor, iar proiectul câştigător va fi produs şi expus de Aramis Feeling la BIFE-SIM 2015. Câştigătorul concursului va primi ca premiu prima piesa produsă după proiectul său şi va fi promovat în magazinul Dizainăr.

Câştigătorii locurilor 2 şi 3 vor primi o canapea, respectiv un fotoliu din colecţia Creative, realizată de Aramis Feeling. Toţi cei 3 câştigători vor fi promovaţi de magazinul Dizainăr în cadrul comunităţii designerilor, producătorilor şi cumpărătorilor de design românesc.

Lansarea temei de concurs se va face pe data de 23 mai, la sediul Dizainăr din str. Puţul cu Plopi nr. 17, sector 1, Bucureşti. Înscrierile la concurs se pot face până pe data de 7 iunie la adresa scrie@dizainar.ro. Regulamentul şi tema concursului vor fi publicate la adresa www.dizainar.ro/concurs în data de 25 mai 2015.

Înscrierile în concurs se pot face până pe data de 7 iunie 2015 printr-un mail care să conţină numele şi locul de muncă / studiu al participantului la adresa scrie@dizainar.ro. Cei înscrişi trebuie să fie studenţi sau profesionişti în domeniul designului sau arhitecturii. Participanţii vor primi pe mail kit-ul de participare ce include brief-ul şi regulamentul de concurs. Predarea lucrărilor se poate face până la data de 28 iunie 2015.

___________________________________________________________________________________
Aramis Feeling este brand-ul românesc de mobilier tapiţaţ şi retail care a spus da creativităţii.

Lansat in 2013, Aramis Feeling include în demersul său creaţia originală românească şi îşi propune să susţină designerii locali.
Aramis Feeling inseamnă confort cool la preţuri accesibile, design modern şi funcţional, obiecte de mobilier modulare, care optimizează spaţiul de locuit şi care aduc feelingul de bine la tine acasă.
Produsele - canapele, fotolii, saltele şi accesorii - pot fi văzute în showroom-urile din Baia Mare (Gold Plaza, etaj 2) şi Cluj Napoca (Iulius Mall, etaj 1), precum şi în online shop-ul aramisfeeling.ro.

Dizainăr este magazinul-concept, destinat în exclusivitate creaţiei de produs din România. 
Echipa noastră încurajează designerii români să creeze din ce în ce mai mult şi mai bine. Nu în ultimul rând, facem o treabă grozavă ajutându-i să se promoveze. Pe ei şi pe oricine îi ajută.

Suntem dedicaţi culturii şi identităţii româneşti, aşa că am creat Dizainăr ca loc de întâlnire, creativitate, promovare şi generare de cultură educată în domeniu, pentru un stil de viaţă mai bun şi aprecierea valorilor în care credem.

Niciun comentariu: