joi, 5 martie 2015

WASP – Working Art Space and Production deschide seria concertelor live, într-o fostă fabrică comunistă


WASP - Working Art Space and Production, spaţiul cultural alternativ conceput şi coordonat de către Asociaţia 4Culture, deschide sâmbătă, 7 martie 2015, orele 21:00, seria concertelor live.

Sofisticaţii Pixels şi hipsterii de la Poetrip sunt primii artişti care vor susţine concerte în acest spaţiu. Bogdan Şerban, bine-cunoscut pentru emisiunea Guerrilla Logout de la RADIO GUERRILLA, alături de Alexandru Anghel, se vor ocupa de muzică până dimineaţa în zori.

Situat in fosta Fabrică Flaros din Bucureşti (Strada Ion Minulescu Nr. 67-93), WASP – Working Art Space and Production a găzduit de-a lungul timpului mai multe ediţii ale Festivalului Internaţional de Dans Contemporan şi Performance - eXplore dance festival, dar şi alte proiectele de dans contemporan şi performance, workshopuri, ateliere şi spectacole de teatru iniţiate de către Asociatia 4 Culture.

Biletele se vor putea  achiziţiona în seara evenimentului, la pretul de 20 lei.


Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi: https://www.facebook.com/events/1555769761344404  

Trupa Pixels a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2006 şi de atunci au lansat două albume: Fire Exit 2008 - Lastrada Music şi TKOVCTRL 2012 - producţie independentă realizată în colaborare cu Control Club. În cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut în CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers şi Sophie Ellis-Bextor şi nenumarate concerte de club. 

Deşi au experimentat multe sound-uri, "ce s-a păstrat întotdeauna la Pixels este nevoia de a fi diferiţi, într-un peisaj muzical disco-pop-rock complex, de a nu face ce au mai făcut alţii. Ne place să credem că la Pixels am fost mereu "altfel", indiferent de câţi dintre cei care ne ascultă înţeleg asta” - Cătălin Rulea
Din 2012, Pixels canta in formula: Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).

www.thepixels.ro | www.youtube.com/pixelsofficial | www.soundcloud.com/thepixels

Poetrip nu cântă, spune ce are de spus, simte ce are de simţit, bea ce este de băut, iubeşte ce e de iubit şi pleacă acasă, unde o ia de la capăt.  S-a mai spus că n-ar fi cum s-ar povesti, că n-ar face ce-ar trebui, dar important e ce este, nu ce nu este. Important e că este şi se bucură că este, iar cine are receptori să primească, se simte învăluit.

Poetrip se prosteşte, Poetrip se hlizeşte, Poetrip se tripează prost, dar zâmbeşte, Poetrip se întinde ca brânza în mămăliga fierbinte şi e atât de elastic că nu se taie nici cu furculiţa, nici cu cuţitul. E prea moale să-l înjunghii, e prea alunecos să-l strângi de gât, e prea vesel ca să-l cerţi, e prea uşor ca să-l scufunzi în noroi, e prea relaxat ca să câştige concursul. Se întinde şi se preface la infinit, te ia de gât ca un prieten din clasa a patra după un meci de fotbal şi-ţi linge sudoarea de pe frunte.

Poetrip: Oana Maria (voce, keyboard), Ştefan Botezatu (chitară/bass), Andrei Grigore (chitară/bass), Alex Bala (rhythm).

Bogdan Şerban, bine-cunoscut pentru emisiunea Guerrilla Logout de la Radio Guerrilla, dar şi pentru seriile de concerte GuerriLIVE, se va ocupa de playlistul evenimentului, până până dimineaţa în zori, alături de Alexandru Anghel.













WASP – Working Art Space and Production
telefon: 031 105 3143 | e-mail: contact@waspmagazine.com | web: www.waspmagazine.com

Niciun comentariu: