joi, 9 octombrie 2014

CREATIVE LEARNING lansează în sesiunea de toamnă cursuri noi

CREATIVE LEARNING, școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți oferă idei despre cum să te reinventezi profesional și cum să-ți cultivi hobby-urile și pasiunile, lansează în sesiunea de toamnă 3 cursuri noi, toate tratând subiecte de actualitate atât din viața profesională, cât și din plan personal și al sănătății: Personal Branding, Social Media, Nutriție & Wellbeing.

Noile cursuri vin ca un răspuns la schimbările de dinamică a mediului profesional din ce în ce mai competitiv (Personal Branding), la nevoia de strategie în comunicarea business-ului prin canalele interactive ale mediului online (Social Media), precum și la dorința de a duce o viață cât mai sănătoasă și echilibrată în ciuda constantei reprezentată de schimbare și lipsa timpului calitativ (Nutriție & Wellbeing).


Aceste 3 cursuri noi se adaugă celorlalte 4, inițiate la începutul acestui an, care vor fi reeditate, bucurându-se de un mare succes: Graphic Design, Design Interior, Ceramică – design de obiect, Strategie de brand. Pentru acesta din urmă am conceput o programă mai concentrată, cursul devenind astfel mai accesibil ca preț pentru cei la început de drum în domeniul Brandingului. Noua programă aici.

 Sesiunea de toamnă 2014 începe pe 14 octombrie, iar numărul de locuri pentru fiecare curs în parte este limitat. Cursurile de lungă durată se desfășoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri consistente de weekend), iar training-urile intensive au până la 6 ședințe și se desfășoară atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu.

Cursul de Personal Branding se adresează profesioniştilor care îşi doresc să avanseze mai rapid în carieră sau să îşi crească afacerea mai repede fructificându-şi resursele unice. Obiectivul acestui curs este să te acompanieze în a-ți descoperi brand-ul personal și să te învețe cum să îl comunici eficient.
Mai multe informații
aici.

Cursul de Social Media (de la storytelling la indicatori de performanță și măsurarea vânzărilor) se adresează celor care au un junior level & mid-level în social media și marketing online, în companiile pentru care lucrează, precum și profesioniștilor din alte domenii, care doresc să obțină performanță pentru brandul și business-ul lor. Ce obiective urmărești să atingi prin canalele de Social Media, care sunt acestea, ce scopuri îți definești prin fiecare în parte și cum măsori rezultatele sunt doar o parte din întrebările la care acest curs îți va răspunde. Mai multe informații aici.


Cursul de Nutriție & Wellbeing se adresează tuturor celor care au nevoie de soluţii practice pentru un stil de viaţă sănătos, vor să obţină o sănătate optimă și cred într-o abordare preventivă a sănătăţii. Pentru că nu este îndeajuns să mănânci sănătos dacă nu trăieşti sănătos, cursul de Nutriţie & Wellbeing îşi propune o schimbare de paradigmă, în care hrana pentru minte, corp, suflet şi spirit este armonizată în aşa fel încât să poţi face uşor tranziţia către un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Mai multe informații aici.

Cursurile se desfăşoară la Impact Hub Bucharest, un spațiu de design, unul dintre cele mai frumoase din București. 

Informații pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfășurare) găsești accesând site-ul www.creativelearning.ro.
Înscrieri la: contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67
Facebook Creative Learning


Niciun comentariu: