vineri, 3 octombrie 2014

Artfooly - The Slice of Art Gallery, o nouă galerie de artă contemporană în București

Miercuri, 08 octombrie 2014, orele 19.00, se deschide în centrul Bucureștiului galeria de artă contemporană Artfooly – The Slice of Art Gallery, la parterul Palatului Știrbei de pe Calea Victoriei nr. 107.

Cu această ocazie are loc vernisajul expoziției “TANGO DIAGONAL au chocolat”, care prezintă lucrările artiștilor clujeni Arina Gheorghiță (pictură) și Cristian Orza (sculptură). Expoziția va fi deschisă între 08 octombrie 2014 și 15 noiembrie 2014, de marți până duminică.

Artfooly își dorește să promoveze preponderent artiști români pe plan național și internațional.  Galeria abordează o manieră de prezentare și de comunicare prietenoasă, astfel încât să facă arta contemporană românească plăcută și accesibilă unui public din ce în ce mai larg, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere financiar.

Proiectul Artfooly s-a născut din dragoste pentru artă și din dorința de a oferi publicului o galerie unde să vină întotdeauna cu plăcere și curiozitate.  Fondatoarea galeriei, Anca Negescu, a demarat proiectul Artfooly - The Slice of Art Gallery din pasiune și din dorința de a promova artă contemporană românească. În acest demers, a urmat cursuri de specializare, istoria artei și managementul artei la București și la Sotheby’s Institute of Art, Londra.




Niciun comentariu: