marți, 2 septembrie 2014

Clean&lean advertising pentru piaţa construcţiilor din România

Advertigo introduce conceptul ADhitecture pentru piaţa de construcţii din România: comunicare corectă, adaptivă şi persuasivă, specifică produselor tehnice complexe, adresata unui target mixt format din specialişti, influenţatori şi clienţi finali. Campaniile derulate se bazează pe claritatea mesajului şi crearea unei relaţii raţionale, dense şi bidirecţionale, între brand şi clientul final.

Publicitatea prin moduri mai simple, mai rapide şi mai ieftine sunt noile cerinţe din domeniul advertising-ului. Astfel, Advertigo propune prin noua direcţie un mesaj publicitar concentrat, corect, adaptat canalelor media şi publicului specific. 

semnatura_mail_Advertigo_1

Noua platforma de comunicare Advertigo este compusa din www.advertigo.xyz (site-ul de prezentare) si www.advertigo.eu (magazin online de publicitate). www.advertigo.xyz este un site prin care Advertigo face un nou pas spre consolidarea poziţionării sale conceptuale pe piaţa agenţiilor de publicitate din România, prin adresarea exclusivă domeniului materialelor de construcţii, în timp ce www.advertigo.eu propune o serie de produse de sine statatoare, ce pot ajuta clienţii în activitatea curentă de comunicare.






Niciun comentariu: