joi, 21 august 2014

Alexandra Stoica este Ambasadoarea Expoconferinţei ARThitecture

Expoconferinţa ARThitecture revine pe 3 Octombrie cu o nouă ediţie şi o nouă tematică. Evenimentul din acest an are loc în cadrul centrului business The Office, din Cluj Napoca, ansamblu care a obţinut certificarea BREEAM Excellent pentru faza de proiect. Tematica ediţiei, «Ecosisteme şi Arhitectură Sustenabilă», va fi dezbătută de arhitecţi apreciaţi ca fiind surse de inspiraţie pentru întreaga industrie arhitecturală. Fă cunoştinţă cu primii speakeri ai ediţiei aici.

Înscrierile la eveniment au început deja şi se fac online. Arhitecţii au accesul gratuit, cu înscriere în prealabil şi în limita locurilor disponibile. Pentru toţi ceilalţi participanţi,  organizatorii au pregătit o ofertă early bird. Mai multe detalii pe site.

Alexandra Stoica a fost alături acestui eveniment încă de la prima ediţie, când a participat în calitate de speaker, cu prezentarea ,,Certification Tools for Green Buildings". Pentru că este doamna care pune Clujul pe harta clădirilor verzi, pentru că experienţa profesională o recomandă şi pentru că ne-am dorit o colaborare cu cineva care, mai mult decât să promoveze evenimentul, poate să se identifice cu el, i-am propus Alexandrei să ne fie în continuare alături, de data aceasta în calitate de Ambasador ARThitecture



Alexandra Stoica, despre ARThitectureÎncă de la debutul iniţial, din 2013, Conferinţa ARThitecture a atras atenţia participanţilor prin formatul său interdisciplinar. Mai mult decât o simplă conferinţă de arhitectură, cu tipar de serie şi dezbateri strict specializate, axate pe obiecte singulare: clădiri spectaculoase sau  amenajări interioare cu personalitate, ARThitecture a fost ab initio un eveniment complex, cu subiecte extrem de sensibile pentru evoluţia arhitecturii – ca profesie sau chiar domeniu de cercetare.

«Calitatea în arhitectură», tematica anului anterior, a convins cu multidisciplinaritatea sa, aducând în acelaşi loc arhitecţi cu experienţă, ingineri structurişti, instalatori şi consultanţi pe probleme de sustenabilitate şi mediu înconjurător. Deşi cu un background foarte tânăr, Conferinţa ARThitecture continuă şi în acest an, de aceeaşi manieră, prin propunerea altei tematici vizionare: «Ecosisteme şi Arhitectură sustenabilă»,dovedind  audienţei că ştacheta dezbaterilor va fi menţinută la acelaşi înalt nivel interdisciplinar.

Ne propunem ca anul acesta tematicile de dezbatere să depăşească graniţele clădirilor – ca obiecte complexe. Dorinţa noastră este să facem un „zoom out” în subiectele de dezbatere – să discutăm şi despre urbanism, oraş, sustenabilitate în mediul construit versus fundamente economice, strategii de dezvoltare teritorială, opinie publică şi suport autorităţi locale.Tocmai de aceea, ne propunem să avem în mijlocul nostru, în afara experţilor arhitecţi, şi experţi din domenii conexe: experţi pe dezvoltare regională ai Bancii Mondiale, istorici, consultanţi de mediu, urbanişti.

Evenimentul este susţinut de Floors for You, Chic Ville şi Euro GSM.
Parteneri: Ruukki, Reynaers Aluminium.
Organizator: Libero Events

Contact: office@liberoevents.ro, tel: 0364 110 371 sau 0752 552 464.

Niciun comentariu: