luni, 19 mai 2014

Înscriere gratuită pentru arhitecţi la primul eveniment de Landscape Architecture din România, până vineri, 23 mai





Organizatorii conferinţei LAUD vă invită la o sursă de inspiraţie pentru spaţiile de care avem nevoie.”

ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din România, în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, Asociaţia Peisagiştilor din România ASOP şi Asociaţia Antreprenorilor de Peisagistică din România AAPR vă invită pe 3 iunie 2014, la Athénée Palace Hilton, Bucureşti, la primul eveniment de Landscape Architecture şi urban design din România, Expoconferinţa Internaţională de Arhitectură LAUD.

Iată mesajul pe care Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, arh. Şerban Ţigănaş îl transmite cu ocazia evenimentului, o premieră pentru România:

Disciplinele designului spaţial trebuie să lucreze împreună pentru ca rezultatele interdisciplinare să fie complet şi armonios integrate. Principalul beneficiar al acestor relaţionări este spaţiul public, iar calitatea acestuia nu se poate obţine decât prin aprofundare şi specializare. Arhitectura spaţiului public şi-a dovedit în perioada recentă imensul potenţial de a se transforma şi de a influenţa prin aceasta destinul unor zone şi chiar al unor aşezări umane.

Peisagişti, urbanişti şi designeri sunt arhitecţii spaţiului public de ultimă generaţie, spaţiu care trebuie să işi depăşească condiţia de infrastructură şi să iasă de sub dominaţia obsesiei priorităţii autovehiculelor. Peisajul este cheia de citire a spaţiului prin percepţie, iar arhitectura peisageră şi designul urban trebuie să deschidă tot mai mult o zonă de activitate pentru arhitecţi împreună cu specialiştii din aceste domenii.

Organizatorii conferinţei LAUD vă invită la o sursă de inspiraţie pentru spaţiile de care avem nevoie”, a precizat arh. Şerban Ţigănaş

Invitatul special al ediţiei din acest an este Marele Câştigător al Bienalei Europene de Landscape Architecture, arh. Martí Franch, care va prezenta cel mai mare proiect de restaurare din întregul bazin Mediteranean.

În rândul invitaţilor speciali se numară câştigătorul Marelui Premiu al Bienalei Europene de Landscape Architecture, câştigătorul Marelui Premiu al Societăţii Americane de Landscape Architecture şi câştigătorul Marelui Premiu al Institutului Regal Britanic de Landscape Architecture.

Arhitecţii se pot înscrie la primul eveniment de Landscape Architecture din România pe site-ul evenimentului www.laud.ro, până vineri, 23 mai 2014.

Expoconferinţa de Arhitectură LAUD face parte din seria expoconferinţelor internaţionale de arhitectură şi antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, GIS, RIFF şi CONTRACTOR.

Data, locaţia: 3 iunie 2014, Bucureşti
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecţilor din România
Parteneri Instituţionali: Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Asociaţia Peisagiştilor din România şi Asociaţia Antreprenorilor de Peisagistică din România
Website: www.laud.ro
Contact: laud@abplusevents.com
Facebook: www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Niciun comentariu: