luni, 27 mai 2013

SOMFY... prietenul sistemelor de umbrire interioară



Cu Somfy vă bucuraţi mai mult de ambientul dumneavoastră. Storurile de interior şi draperiile ajută la definirea stilului de decorare şi în acelaşi timp vă oferă intimitate şi protecţie. Prin motorizarea şi automatizarea acestora cu soluţiile Somfy vă veţi îmbunătăţi stilul de viaţă şi vă veţi bucura de produsele dumneavoastră mult timp de acum înainte.

Ce trebuie să ştiţi despre motorizarea storurilor şi a draperiilor:
-      - indiferent de tipul de stor există o soluţie Somfy pentru dumneavoastră: rolete textile, jaluzele veneţiene, storuri plisate, perdele şi draperii. De obicei motorul nu este instalat la vedere ci este integrat în caseta storului
-         -  motorizarea este simplă, fără modificări majore sau intervenţii asupra aspectului încăperii
-         -  exista doua tipuri de alimentare posibile:
o       motorizarea fără fir pe baza de baterii ce este recomandată în proiectele de renovare sau pentru rolete, storuri veneţiene, draperii romane
o        motorizarea standard ce necesită racordarea electrică la reţea şi este recomandată pentru instalările noi, perdele şi draperii, storuri de dimensiuni mari sau ecrane de proiecţie

Motorizările Somfy vă protejează produsele:
-        -  curăţenie: prin inchiderea şi deschiderea electrică acestea rămân mereu impecabile şi ferite de urmele lasate de degete.
-    - durabilitate: sunt manevrate uşor şi nu se lărgesc sau deteriorează datorită manevrării manuale necorespunzătoare. Functia Touch Motion a draperiei protejează mecanismul în cazul în care aceasta este acţionată accidental manual, motorul preluând automat controlul. 
-              - siguranţă: eliminarea şnururilor contribuie la sporirea siguranţei copiilor. 

Gama de telecomenzi Somfy se pliază pe nevoile dumneavoastră indiferent dacă aveţi un singur stor într-o cameră, sau mai multe storuri în toată casa. Cu ajutorul telecomenzilor şi a tehnologiei RTS(Radio Tehnology Somfy), puteţi deschide şi închide draperiile sau actiona storurile fără a vă deplasa. Printr-o singură apăsare de buton puteţi regla poziţia storurilor creându-vă spaţiile de intimitate dorite. Prin folosirea comenzii centralizate puteţi manevra, printr-o singură apăsare de buton mai multe draperii sau grupuri de storuri in acelaşi timp sau pe fiecare in mod separat. În cazul jaluzelelor veneţiene cu ajutorul rotiţei de tip scroll a telecomenzii se poate regla unghiul lamelelor astfel încât să eliminam reflexiile luminii pe ecranul tv, să obţinem atmosfera interioară dorită şi să dozăm cantitatea de lumină naturală necesară.
Storurile şi draperiile pot fi acţionate şi automat: la o anumita oră ce poate fi setata cu ajutorul temporizatorului Somfy sau in funcţie de vreme şi intensitatea luminoasa cu ajutorul senzorilor de soare Somfy. Menţineţi răcoare în interior şi protejaţi-vă mobila chiar şi atunci când nu sunteţi acasă. Prin utilizarea senzorilor de soare fără fir, dispozitivele de protecţie solară se vor inchide automat fără nici un efort. Acest lucru vă protejează interiorul casei de căldură, menţine o temperatura plăcută şi economisiţi bani, consumand mai putina energie electrica pentru aerul condiţionat. Mobila, mocheta şi covoarele sunt de asemenea protejate de razele solare. Iarna, senzorul solar poate fi dezactivat lasând storul deschis şi beneficiind astfel din plin de căldura razelor solare.

Pentru mai multe informatii accesaţi www.somfy.ro

Niciun comentariu: