luni, 7 mai 2012

Va invitam la Seara Arhitext!

 Colectiv deschis de redactie si Utopii Soft

Vineri, 11 mai, la Centrala Facultatii de Arhitectura si Urbanism din Cluj (str. Rene Descartes nr. 30) va invitam la Seara Arhitext, un eveniment organizat special pentru cititorii Arhitext din Cluj. Prin acest eveniment ne dorim sa continuam demersul nostru de a intra in dialog cu cei care ne citesc si de a afla parerile lor despre evenimentele si proiectele pe care Arhitext le desfasoara.

Astfel, incepand cu ora 17:30 va invitam la o discutie deschisa despre evenimentele Arhitext din acest an si despre revista Arhitext - unul dintre cele mai importante proiecte ale fundatiei.

Pentru ca ne dorim sa fiti prezenti intr-un numar cat mai mare, am invitat alaturi de reprezentanti ai redactiei Arhitext pe colaboratorii revistei din Cluj, Sabin Bors si Dana Vais.

In plus, cei care vor accepta invitatia noastra vor avea ocazia sa ia parte la o prima dezbatere pe tema unuia dintre viitoarele numere Arhitext (4/2012) cu tema Utopii Soft. Numarul reprezinta o “premiera” prin faptul ca pentru prima oara revista Arhitext va fi realizata in parteneriat cu un birou de arhitectura. Astfel tema numarului, structura si proiectele ce vor fi publicate vor fi propuse de Atelier MASS. In cadrul colectivului deschis organizat in cadrul Serii Arhitext vor fi invitati membrii Atelier MASS: Aldea Silviu, Moga Marius Catalin si Sisak Camelia care, la fel ca in cadrul unui colectiv de redactie obisnuit, vor veni cu propuneri pentru realizarea numarului si vor dezabte impreuna cu ceilalti membrii pe baza lor.

Va asteptam asadar sa incepeti weekend-ul alaturi de noi la Seara Arhitext!




Niciun comentariu: