marți, 22 mai 2012

FLUENŢE ŞI PASAJE - Show multimedia & interactiv de arhitectură


Acceptă invitaţia şi fii prezent între 6-13 iunie în pasajul de la Universitate pentru o pauză de arhitectură! Fie că eşti arhitect sau pasionat de arhitectură sau doar curios să afli mai multe despre domeniu, sau fie că te afli în trecere prin pasaj, poposeşte o clipă într-un decor neconvenţional de lectură şi relaxare!

Timp de o săptămână, în pasajul de la Universitate, ne propunem să organizăm o serie de evenimente prin care punem în centrul atenţiei arhitectura! Ne place să credem că prin acest eveniment publicul specializat, dar şi publicul larg vor avea ocazia să interacţioneze cu arhitectura de calitate într-un spaţiu neconvenţional care ne ajută să transmitem ideea necesităţii unui popas într-o lume aflată mereu în mişcare.

Astfel, în cadrul acestui eveniment ne propunem ca, într-un mediu relaxant, să reflectăm asupra unor serii de fluenţe (influenţe, confluenţe, afluenţe) care marchează arhitectura contemporană şi care situează România într-un schimb intercultural complex care are loc în regiunea Europei Centrale şi de Est. Ne dorim ca astfel să contribuim şi la punerea în valoare a unui spaţiu public, caracterizat printr-o dinamică culturală aparte şi o permanentă afluenţă de oameni.

Pe parcursul evenimentului vei putea vedea Expoziţia internaţională de arhitectură Fluenţe (o privire critică asupra arhitecturii Europei Centrale şi de Est), să intri în dialog cu arhitecţi romani şi străini şi să rasfoieşti reviste, cărţi şi albume de arhitectură. În plus, te poti relaxa urmărind proiecţii de filme de arhitectură. Îi vei putea întâlni pe arhitecţii Alex Adam, Roger Pop, Mario Kuibus, Adrian Soare, Marius Miclăuş, Silviu Aldea şi alţii.

Vino aşadar în Pasajul de la Universitate în perioada 6-13 iunie şi conectează-te la arhitectura cu atitudine!

Intră pe www.east-centricarch.eu şi pe www.arhitext.com pentru a afla mai multe detalii şi a fi la curent cu programul evenimentului.




Niciun comentariu: