luni, 2 aprilie 2012

Alexandru Tomescu a cântat pentru15 proiecte de restaurare vazute prin igloo


Într-un cadru informal, dar nu lipsit de eleganta, pe care o emana actualul sediu al showroom-ului Iconic Class din Aleea Alexandru nr. 7,  a avut loc marti, 27 martie, lansarea albumului 15re, cel mai nou titlu din seria arhitecturi vazute prin igloo.
Albumul prezinta 15 proiecte reusite de reabilitare, restaurare, reconversii, renovari, revitalizari din spatiul arhitectural romanesc - Conacul Apafi din Malancrav, Conacul Bellu din Urlati, Casa de vacanta din Zabala, Castelul Haller din Ogra, Bastionul Postavarilor din Brasov, Bastionul Theresia din Timisoara, Casa Max din Sibiu, case traditionale din Copsa Mare si din Miclosoara, s.a.
Peste o suta de arhitecti, designeri, colaboratori, precum si distinsi invitati – domnul arh. Alexandru Beldiman, care s-a ocupat de restaurarea Vilei Dobrusa, beneficiarii acestui conac, sotii Valeriu si Cristiana Stoica – au facut cunostinta cu proiectele selectate de membrii echipei igloo. Un moment deosebit al serii l-a reprezentat recitalul pe care invitatul special, renumitul violonist Alexandru Tomescu l-a sustinut. Bach, Enescu si Eugene Ysaÿe si-au facut loc printre invitati reusind sa transpuna publicul, pentru cateva minute, într-un timp al bucuriei. O bucurie a reusitelor arhitecturale, pe care le dorim cat mai dese
Albumul se gaseste din martie in librarii la editura igloomedia. Detalii pe: www.igloo.ro
Text: Valentina Bacu

Foto: Serban Bonciocat

Niciun comentariu: