joi, 12 ianuarie 2012

Bosch Electrocasnice oferă 10 ani garanţie împotriva ruginirii interiorului cuvei maşinilor de spălat vase



Odată cu începerea anului 2012,  Bosch Electrocasnice lansează programul de garanţie suplimentară pentru maşini de spălat vase. Clienţii Bosch care cumpără orice maşină de spălat vase marca Bosch şi se înregistrează pe site-ul www.bosch-home.ro/extra, beneficiază gratuit de 10 ani garanţie împotriva ruginirii interiorului cuvei maşinilor de spălat vase. Inovaţiile încorporate în aparatele Bosch garantează durabilitatea acestora. ’’Cumpărătorii apreciază în mod special la aparatele electrocasnice durabilitatea şi calitatea. Această garanţie suplimentară este dovada angajamentului nostru privind înalta calitate şi durata lungă de viaţă a electrocasnicelor Bosch’’ a declarat Mihai Voicilă, Director general Bosch Electrocasnice.

Concernul german se asigură că produsele Bosch părăsesc fabrica doar dacă îndeplinesc 100% standardele de calitate, performanţă şi durabilitate. Cu această convingere, Robert Bosch şi-a început activitatea în 1886, fiind devotat principiului de bază care se aplică şi astăzi - de a produce: "Tehnică pentru o viaţă". Această tradiţie a fost şi rămâne un angajament şi o motivaţie pentru companie până în zilele noastre. Timp de generaţii, aceste produse au făcut viaţa de zi cu zi a oamenilor mai uşoară şi au îmbunătăţit calitatea acesteia. Stăruinţa pentru calitate şi perfecţiune este reflectată de funcţionalitatea dovedită a produselor şi de tehnologia avansată, dar şi de designul acestora, care a fost în mod repetat premiat. Încă de la început, respectul faţă de oameni şi natură a fost unul dintre principiile călăuzitoare ale companiei, ce se reflectă prin produse şi procese durabile şi eficiente energetic.

Garanția suplimentară de 10 ani împotriva ruginirii interiorului cuvei maşinilor de spălat vase are la bază calitatea şi durata lungă de viață a electrocasnicelor Bosch. Pentru producţia cuvei interioare a maşinilor de spălat vase, Bosch a dezvoltat tehnologii performante pe care le-a coroborat cu materiale de înaltă calitate, tratate special. Astfel, concernul german oferă clienţilor săi 10 ani garanţie împotriva ruginirii interiorului cuvei maşinilor de spălat vase. Această garantie este valabila pentru toate modelele Bosch.

Contact pentru jurnalişti: Eleni Şefel, telefon: (021) 4057529

În 2011, Grupul Bosch a aniversat 125 de ani - şi de peste 75 de ani, numele Bosch a fost un punct de referință în domeniul electrocasnicelor pentru dezvoltare, calitate tehnică şi fiabilitate. Fondatorul companiei, Robert Bosch, care ar fi împlinit 150 de ani în 2011, a fost devotat principiului de bază care se aplică şi astăzi, de a produce: "Tehnică pentru o viaţă". Această tradiţie a fost și rămâne un angajament şi o motivaţie pentru companie până în zilele noastre. Ca lider pe piața de  electrocasnice  din Europa, Bosch produce aparate frigorifice, maşini de spălat rufe şi uscătoare, maşini de spălat vase, maşini de gătit şi produse de larg consum, pentru gospodăriile din întreaga lume. Timp de generaţii, aceste produse au făcut viaţa de zi cu zi a oamenilor mai uşoară şi a îmbunătăţit calitatea acesteia. Stăruința pentru calitate și perfecțiune este reflectată nu numai în funcţionalitatea dovedită a produselor şi tehnologia avansată, dar şi în designul acestora, care a fost în mod repetat premiat. Încă de la început, respectul față de oameni și natură a fost unul din principiile călăuzitoare ale companiei, ce se reflectă prin produse și procese durabile și eficiente energetic.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.bosch-home.ro

Niciun comentariu: