joi, 18 august 2011

29 Septembrie - Environment, Technology, and Design Central and Eastern Europe, Athenee Palace Hilton, Bucureşti

In timp ce cererea pentru serviciile de Internet creşte, consideraţiile financiare, energetice şi de mediu cunosc, de asemenea, un trend ascendent. Prezentările din cadrul acestei conferinte vor oferi informaţii relevante despre oportunităţile şi importanţa unei abordari mai responsabila faţă de mediu, a design-ului, renovarilor si operatiunilor tehnologice din cadrul unui proiect de constructii. Utilizarea informaţiei tehnologizate ne oferă instrumente puternice pentru a rezolva problemele de mediu şi provocarile legate de energie; astfel putem folosi cele mai bune soluţii într-un timp foarte scurt.
Obiectivele acestei conferinte sunt:
1) Prezentarea cazurilor de bune practici în afaceri ce au legătura cu îmbunatatirea eficienţei energetice prin folosirea de noi tehnologii şi
2) Prezentarea unei game variate de instrumente sofisticate care ajută la atingerea unei performanţe ridicate in design-ul vizual şi de mediu al clădirilor şi la folosirea lor cu mai puţină energie şi costuri scazute.
Structura evenimentului:
Partea întâi - Cazuri de bune practici in afaceri - 10:00am:
• Introducere
• Rolul tehnologiei in realizarea unei economii sustenabile
• Noua legislatie locala si europeana, cerinte si cererea pietei pentru cladiri sustenabile (incluzand Certificatele Energetice, Materiale de Constructii si Deseuri etc)
• Sisteme internationale pentru cladiri sustenabile (LEED, BREEAM, DGNB etc)
• Cloud Computing si economii financiare cu Greener Data Centers
Partea a doua - Implementare - 2:30pm:
• Discutie despre principii arhitecturale sustenabile si materiale ecologice; beneficii, disponibilitate si consideratii financiare
• Solutii disponibile pentru regiunea Europei Centrale si de Est
• Studii de caz de la companii de top

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati Cristina.Siu@RoGBC.org sau Steven.Borncamp@RoGBC.org .

Niciun comentariu: