joi, 14 aprilie 2011

Bosch lansează „Dremel – Carte pentru Inspiraţie”




Bosch lansează „Dremel – Carte pentru Inspiraţie” şi îşi inspiră clienţii să devină proprii lor designeri de interior


Divizia de Scule electrice Bosch a lansat azi, 14 aprilie 2011, un îndemn şi o provocare tuturor românilor – „deveniti propriul vostru designer de interior!”. Astfel, cu ocazia primului atelier de bricolaj, „Design Your Life”, organizat în acest an într-o ceainărie din Bucureşti, divizia de scule electrice Bosch a lansat şi „Dremel – Carte pentru Inspiraţie”, care conţine 50 de sfaturi practice de decorare interioară. Dremel este una din mărcile de scule electrice ale concernului german, iar pentru toate proiectele descrise în carte sunt de ajuns uneltele Dremel. În cadrul atelierului de bricolaj s-au executat proiecte incluse în cartea nou lansată.


De-a lungul anilor, Bosch a devenit celebru pentru organizarea de ateliere de bricolaj în cele mai neconvenţionale locuri, de la magazinele de bricolaj ale partenerilor, la discoteci, şcoli, parcul Herăstrău sau chiar piaţa Obor. În cadrul primului atelier din acest an, specialiştii Dremel au vrut să demonstreze încă o dată faptul că este foarte uşor de lucrat cu uneltele Dremel, nefiind nevoie de un spaţiu de lucru special. Mai mult, specialiştii Bosch au vrut să arate încă o dată că oferă produse şi servicii variate, menite să facă viaţa tuturor mult mai uşoară. În acest sens, specialistii concernului german au venit în întâmpinarea celor mai pretenţioase gusturi, cu soluţii creative, simple şi eficiente.

Cartea nou lansată oferă 50 de idei de proiecte manuale creative cu diferite grade de dificultate, utilizând sistemul de unelte multifuncţionale Dremel’s Versatile Tool Systems™. Impărţită în 4 secţiuni: decorarea casei, idei de sezon, arte şi artizanat şi bricolaj, manualul se doreşte a deveni un instrument practic şi uşor de utilizat, pentru a crea un spaţiu ce reflectă cât mai bine personalitatea fiecăruia. Astfel, Bosch vrea ca fiecare client al său să devină propriul său arhitect, un designer al noii vieţi pe care şi-o construieşte pas cu pas.



„Anul acesta, firma Bosch împlineşte 125 de ani de la înfiinţare. Bosch are o vastă experienţă în ceea ce priveşte sculele electrice, firma noastră fiind cel mai mare producător din lume. Am vrut să ne folosim această experienţă ca să creăm unelte inovatoare şi performante, dar în acelaşi timp şi uşor de folosit de către clienţi. Prin această carte dorim să împărtăşim o parte din experienţa noastră şi celor care ne sunt aproape şi ne cumpără uneltele, celor pasionaţi de bricolaj, dar şi celor care ar vrea să fie creativi, dar nu ştiu cum să folosească unelte de bricolaj sau li se pare greu. „Dremel – Carte pentru Inspiraţie” conţine câte ceva pentru fiecare.” au declarat reprezentanţii Bosch.

Evenimentul „Design Your Life”, în cadrul căruia s-a lansat manualul Dremel, s-a bucurat de susţinerea şi prezenţa Luanei Ibacka, care a povestit în detaliu ideile de bricolaj prezentate în carte şi a recomandat uneltele Dremel ca o soluţie practică pentru înfrumuseţarea locuinţei:

"M-a preocupat mereu “arta de a trăi cu stil”, cu mine însămi, cu căminul şi obiectele de care mă înconjor, cu alegerile privind ceea ce mănânc, unde îmi petrec timpul liber, în ce fel mă relaxez. Majoritatea informaţiilor necesare unei vieţi de calitate, le-am dobândit din cărţi şi din întâlnirile cu specialişti. Mi-a plăcut faptul că ideea acestei cărţi este tocmai de a inspira o viaţă mai frumoasă. Bosch şi Dremel ne propun prin lansarea „Dremel – Carte pentru Inspiraţie”, un exerciţiu estetic, într-o lume în care avem nevoie din ce in ce mai mult de exemple pozitive şi de convigerea că singuri ne putem face viata mai plăcută” a declarat Luana Ibacka, gazda evenimentului „Design Your Life”. Compania germană planifică mai multe ateliere de bricolaj, organizate alături de mari lanţuri de magazine din România.

Specialiştii Bosch îndeamnă publicul din România să sărbătorească momentele din timpul anului, în care se adună familia şi prietenii, când tradiţiile sunt la loc de onoare sau momentele speciale din anotimpul preferat, în tonalităţile şi culorile lor diferite. De la idei pentru Crăciun, la aniversări în familie, sau personalizarea de cadouri, Bosch vrea ca fiecare client Dremel să-şi găsească inspiraţia în această carte, care este primul manual oferit de către un producător de scule electrice pe piaţa din România.

Cu ajutorul cărţii şi a gamei de produse Dremel pentru bricolaj, clienţii pot aduce o notă personală fiecărui element din casa şi grădină. Specialiştii Bosch vor să demonstreze faptul că uneltele pot deveni partenerul ideal pentru a crea propriul colţ de petrecere a timpului liber, distractiv şi deconectant, transformând universul de zi cu zi într-un spaţiu unic, ce reprezintă cât mai bine personalitatea fiecăruia.

Contact pentru jurnalisti:
Eleni Sefel - Tel.: + 40 021 4057529

Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative.
Prima unealtă multifuncţională rotativa Dremel a fost inventată cu peste 75 de ani în urmă şi de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional, un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifunctională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate.
Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel.
Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele DIY.
Prentru mai multe informaţii, puteţi accesa paginile de internet: www.dremel.ro sau www.bosch.com.ro


Divizia de scule electrice Bosch

Divizia de Scule Electrice a Grupului Bosch este lider mondial pe piaţa sculelor electrice şi a accesoriilor aferente. În 2009, divizia a generat vânzări de peste 3 miliarde de euro, din care 90% în afara Germaniei. Cu mărci precum Bosch, Skil şi Dremel, divizia se caracterizează prin concentrare pe clienţi şi progres tehnologic. Principalii factori de succes sunt puterea şi ritmul inovaţiilor. În fiecare an, Bosch Power Tools lansează peste 100 de produse noi pe piaţă. În 2009, 37% din vânzări au fost generate de produse aflate pe piaţă de mai puţin de doi ani. Toate cele cinci segmente de business ale Bosch Power Tools – scule electrice portabile, scule staţionare, accesorii, aparate de măsură şi scule electrice de grădină – au avut o performanţă peste cea a pieţei.
Grupul Bosch este principalul furnizor global de tehnologie şi servicii. Potrivit cifrelor preliminare, aproximativ 283.500 de asociaţi au generat vânzări de 47,3 miliarde de euro în domeniul tehnologiei automobile şi industriale, bunuri de consum şi tehnologia construcţiilor în exerciţiul fiscal 2010. Grupul Bosch include Robert Bosch GmbH şi cele peste 300 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Dacă sunt incluşi şi partenerii de vânzări şi servicii, Grupul Bosch este reprezentat în aproape 150 de ţări. Această reţea globală de dezvoltare, producţie şi vânzări reprezintă fundamentele creşterii viitoare. Bosch a alocat în jur de patru miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare în 2010 şi a depus cereri pentru peste 3.800 de brevete în întreaga lume. Prin toate produsele şi serviciile sale, Bosch îmbunătăţeşte calitatea vieţii, furnizând soluţii care sunt atât inovatoare cât şi benefice.
Mai multe informaţii sunt disponibile la adresele www.bosch.com, www.bosch-press.com şi www.125.bosch.com.

Niciun comentariu: