luni, 21 februarie 2011

Evenimente Danaartgallery




Danaartgallery va invita sa vizitati expozitia de pictura cu titlul “ O Lume” a artistei Mirela Iordache in perioada 14.02.-07.03.2011 in holul hotelului Epoque din Bucuresti Intrarea Aurora, 17C, Cismigiu.



Mirela despre lucrarile ei :
Intamplarea si spontaneitatea joaca un rol important in demersul meu plastic, la fel de important ca structura de idei si schite, pe care cele doua se aseaza.
Pe jumatate sunt spectator la ceea ce mi se reveleaza, pe jumatate participant la ceea ce fac.
Impreuna, recompun emotia regasirii propriei persoane in fiecare lucrare
Mirela este cel mai “prospat” membru al galeriei iar aceasta prima colaborare precum si locatia aleasa pentru expunerea lucrarilor este o experienta menita sa aduca ceva nou de ambele parti.




Danaartgallery va invita la expozitia “DOR DE VIU” – sculptura in lana gazduita de Teatrul Masca Bld Uverturii 70-72 sector 6 Buc in perioada 14.02.-07.03.2011.Vernisajul va avea loc in data de 19.02.2011 incepand cu orele 17.00
Ramona vorbind despre Conceptul artistic al expozitiei: Caut sa dau o noua viata fibrelor naturale, vii,precum lana.
Personajele si obiectele de décor, ce iau astfel nastere,pastreaza legatura cu insusi locul de unde provine sursa de inspiratie.Odata cu curentul “ECO”,modern dealtfel,accestea vin, sa reintroca un strop de natural,in viata noastra.In plus,personajele,care sint inspirate din regnul animal, capata,adeseori, gesturi si expresii umane,chiar elemente de costum.Imi place sa cred, ca lucrarile mele sant vii!





In februarie 2011, DanaArtGallery implineste un an de la infiintare si organizeaza patru expozitii simultan, in patru spatii diferite din Bucuresti. Aceste 4 expozitii incheie o serie de 18 evenimente organizate in ultimul an prin care galeria a incercat sa-si prezinte artistii cu care colaboreaza si sa puna bazele colaborarilor cu Partenerii care au inteles sa sprijine acest proiect de promovare a artistilor.
Acest prim an este o prima etapa parcursa cu pasi indrazneti uneori, alteori ezitanti.Pentru urmatoarea etapa Danaartgallery isi propune sa ridice stacheta din toate punctele de vedere.
„Dor de Viu” este primul eveniment – expozitie de arta textila – unde va expune artista Ramona Stanca Vartosu; vernisajul va avea loc la Teatrul Masca pe 19 februarie, ora 17.00.
Al doilea eveniment va fi reprezentat de expozitia de pictura „Elemente” de Valeria Diaconu. Picturile vor fi expuse la Opera Nationala Bucuresti si vom petrece impreuna la vernisajul din 21 februarie, ora 18.00.
Hotel Epoque, un spatiu nou si elegant, va gazdui cel de-al treilea eveniment numit „...O Lume...”, unde picturile Mirelei Iordache vor fi expuse timp de trei saptamani. Va invitam la vernisajul din 22 februarie, ora 18.00.
Pentru marele final am pastrat o expozitie de grup unde cinci artisti isi vor prezenta lucrarile: Andra Nenciu (grafica), Matei Crisan (grafica), Daniel Craciun (pictura), Eugen Vasile Iovan (pictura) si Catrina Vasile (sculptura). La Scena va fi gazda noastra pentru acest eveniment. Va asteptam la vernisajul din 24 februarie, ora 18.00 pentru a sarbatori impreuna un an de existenta DanaArtGallery.




Danaartgallery si Opera Nationala Bucuresti va invita sa vizitati in
perioada 14.02 -07.03.2011, EXPOZITIA DE PICTURA “ELEMENTE”
a artistei VALERIA DIACONU.
Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 21.02.2011 incepand cu ora 18.00

Seria de lucrari prezentate in cadrul acestei expozitii reprezinta un demers pictural ce are ca sursa de inspiratie elementele naturale (pamantul, apa, focul, aerul).
In conceptia artistei, aceste elemente alcatuiesc universal material vazut ca un sistem complex si complet. Diferitele combinatii dintre aceste elemente si legaturile dintre ele simbolizeaza infinita diversitate a fiintelor sau a manifestarilor, dar si continua evolutie de la o combinatie la alta, in functie de predominanta unuia sau altuia dintre elemente.
Prin aceasta expozitie artista reaminteste importanta acestor elemente care ne marcheaza viata fiecaruia dintre noi, ele regasindu-se pretutindeni in jurul nostru, dar pe care noi de cele mai multe ori le ignoram.


Expozitiilea fac parte dintr-o serie de evenimente menite sa marcheze implinirea unui an de la lansarea proiectului Danaartgallery si beneficiaza de sustinerea Operei Nationale Bucuresti,Teatrului Masca, Hotel Epoque , club La Scena a companiei Murfatlar,companiei Xerox, firmei Rembrandt Graphic-Centre, site-ului Hopa-Sus precum si a partenerilor media : Senso TV,Sapte Seri, Igloo media, Port.ro, Metropotam, Casa mea, Modernism, Vernisaje.ro, 4 arte, Artactmagazine, Calendar evnimente, Pr wave, Acasa.ro ,e- Voila, Glare magazine, Artboom, Art business, Observator Cultural,Neaparat.ro.

Niciun comentariu: