marți, 25 ianuarie 2011

Baumit Faţada Anului 2010





Începand cu 15 ianuarie 2011 s-a dat startul înscrierii lucrărilor ce vor participa la concursul Baumit Faţada Anului 2010.Înscrierile se vor încheia la 15 martie, 2011.

Principala misiune asumată de firma Baumit România, inițiatoarea concursului Fatada Anului este aceea a evidențierii produsului architectural, ca atare, împletită cu întrebuințarea corectă, creativă a tehnologiilor Baumit. Dezideratul concursului este acela de a contribui la o imagine a arhitecturii respectuoasă față de trecut și plină de entuziasm fața de viitor.

Concursul se adresează atât arhitecţilor şi constructorilor, cât şi investitorilor. Modalitatea în care acestia pot participa cu lucrări în concurs fiind detaliată în cadrul regulamentului de participare, postat în pe www.baumit.com/ro. Obiectivul poate fi nominalizat doar de către un singur solicitant. În cazul nominalizării multiple de către solicitanţi diferiţi, este obligatoriu ca aceştia să se unească în jurul unei nominalizări unice.



Secţiunile acestei editii sunt:



Locuinţe unifamiliale – construcţii noi şi reabilitate

Construcţii noi – clădiri de locuinţe, clădiri administrative şi hoteluri

Construcţii reabilitate – reconstrucţii, restaurare şi reabilitare


Noutatea editiei ce premiaza lucrarile anului 2010 este reprezentata de Secţiunea special dedicată arhitecţilor din Republica Moldova.

Niciun comentariu: